Snelle en goede levering

Altijd snel en goede levering makkelijk site

Snelle levering van goede producten

Fijne producten voor een goede prijs. Krijg er ook aantal knabbels en probeerzakje bij. Helaas heb ik er niets aan omdat mijn hond maar 1 diersoort mag hebben, maar ik geef het aan iemand anders die honden heeft die wel alles mag hebben. Die ook weer blij.

Goede prijs/kwaliteit verhouding van hondenvoer

Bestelling snel geleverd. Gewoon een goede en betrouwbare leverancier van vier voor onze hond

Vlotte bezorging

Altijd goed :-)

Ik ben enorm blij met Petfooddiscount. Bestellen en leveren gaat snel en iedereen is altijd enorm behulpzaam en vriendelijk!

Gewoon goed

Prima levering en leuk die verrassing erbij

Perfecte shop om iets te kopen

Snelle levering en altijd mooie aanbiedingen op goede producten.

Snel en ruime keuze

Zeer tevreden over de producten, snelheid van verzending en prima verpakking.

Snelle verzending naar België. Leuk dat er steeds een gratis staal bij zit van voeding of beloning. Prijzen zijn ook goed. Ik ben zeer tevreden.

Supersnel verzonden en leuke extraatjes

Ik heb hier voor het eerst dieetvoer voor mijn hond besteld. De order werd supersnel verzonden, netjes verpakt en een leuk extraatje voor de hond!

snelle levering .. en beschikbaar wat op de site staat !

Ik heb voor mijn kat een speciaal voer nodig... en vaak heb ik bij andere websites gehad dat het dan ineens toch niet leverbaar was.

Goede communicatie

Geweldig bedrijf

Keurig bedrijf,vlotte levering, altijd een kleine attentie voor de hond. Als je in de winkel zelf komt ,vriendelijk personeel en goed advies als je er om vraagt.

goedkoop en snel!!

goedkoop en snel geleverd!

Great

Swift, Correct, and plus alpha

zeer uitstekend bezorgd met kleine proef extra's erbij

Ik bestel altijd voor James Orijen voeding , lust gelukkig alle varianten. makkelijk besteld meyt duidelijk overzicht

Heb al vaker hier besteld. Altijd op tijd, keurig verpakt goede prijs.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Gewoon kei goed

Daar kun je van op aan. Bestellen en lekker vlug in huis.

Fijne producten en super service!

Fijne producten voor niet te dure prijs. Indien verkeerd geleverd artikel sturen ze het correcte ook na! Super bedrijf waar ik nog vaak wat zal bestellen.

Betrouwbaar, goede prijs en kwaliteitverhouding.

Snelke levering conform afspraak. Netjes verpakt. Kwaliteit spullen. Medium online prijs, derhalve betrouwbaar in beschikbaarheid.

Snelle levering.

Zoals gewoonlijk een snelle en correctie levering.

Kom altijd in de winkel, nu even via internet besteld. Goed en zeer snel geleverd . Krijg altijd top advies en wordt zéér prettig geholpen !

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen