Het product in goede orde ontvangen.

Na de ontvangst bleek dat het product niet geheel strookte met wat ik nodig had. Eén belletje naar de winkel zorgde voor de kosteloze nazending van een accessoire en werd toegezegd de website bij het artikel aan te passen om herhaling te voorkomen. Allebei de leveringen binnen een dag! Geweldige service.

Levering altijd op tijd, goed verpakt en voordeliger dan elders.

Levering altijd op tijd, goed verpakt en voordeliger dan elders.

Hele fijne winkel

Bij Van Noord wordt ik altijd inzettend vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ik vind het een fijne winkel om mijn hondenvoer en andere hondenspullen te kopen.

top!

altijd iets extra's bij mijn bestelling een lekkere verrassing voor mijn hond super gewaardeerd

Snelle levering en goed product.

Levering was, ondanks dat de paasdagen er tussen zaten, snel. Goed verpakt en zelfs nog wat extra lekkers voor mijn hond erbij. Waren er super blij mee.

Snel en goed

Gewoon helemaal goed

Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit

Goeie dienstverlening

Duidelijke webshop, levering zeer snel en netjes verpakt. Met kleine leuke extraatjes voor de viervoeter. Ook in de winkel altijd erg goed geholpen. Medewerkers altijd zeer vriendelijk en hebben veel kennis over hun producten. Willen altijd helpen de grote voerzakken naar de auto te brengen.

Betaalbare producten en snelle service.

Bestelling geplaatst , dag erna word het geleverd! Super service !!! Zal er altijd blijven bestellen. Er zit ook altijd een lekkernij bij voor mijn hondjes

selitinaat heeft paard van slager gered

Werkt perfect

alles prima in orde alleen jammer dat de Acana grasslands (11,4kg)niet leverbaar was

zie boven

Zeeer tevreden

Mijn eerste indruk was meteen goed zeer klantvriendelijk professioneel behulpzaam alles wat je graag wil van een bedrijf En de levering was ook op tijd verpakking netjes ja ik ben blij dat ik deze diervoederspecialist ben tegengekomen

Uitmuntende service

Mijn vragen over de doggie ride fietskar, met geduld, kennis van zaken en vooral oprechtheid beantwoord. In een woord uitmuntend! Tot nu toe bevalt de fietskar mij mede daar door naar verwachting.

Altijd tevreden

Ik bestel al een hele tijd, en ben vanaf het begin super tevreden. Snelle levering, degelijke verpakking met altijd iets om te proberen.

Geweldige service

prima, snel verzonden

prima en snel verzonden

Snelle levering en altijd fijn om enkele snacks te vinden in de doos ;-)

Scherpe prijs, bestellen verloopt vlot, levertermijn is top.

snelle service met goede producten

Ook bij afwijkingen een persoonlijke snelle reactie

Bestelling prima afgeleverd.

Door leveringsprobleem niet het vertrouwde voer in voorraad maar een werknemer van van noord belde om tel te overleggen welk vervangend voer voor onze teckel geschikt zou zijn. Prima opgelost, teckel vond het ook geen probleem. Groet, Fam. Stiepel-Holtman.

Wederom prima

Snel verzonden netjes verpakt goede prijs

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen