Iedere keer uitstekend geholpen

goed verzorgd

mooi op tijd en alles prima

Positief

Snelle levering; plezierige website en altijd iets lekkers voor de hond erbij gedaan.

Nog steeds even tevreden als jaren terug !

We maken al ettelijke jaren gebruik van de online-service .Ondanks we in het buitenland wonen worden we even goed behandeld dan iemand die in Nederland woont.Behulpzaamheid, beleefdheid, correctheid, klantvriendelijkheid en eerlijkheid gecombineerd met oplossend denkvermogen zijn hier iets normaal.Moest er toch per ongeluk een fout gemaakt zijn bij de invoer van de stockaantallen en daardoor 1 of 2 stuks minder geleverd zou kunnen worden, dan wordt er eerst telefonisch contact met de klant genomen om te vragen wat er mag gebeuren.Op deze manier wordt de klant betrokken met het oplossen van een probleem en gaat de klantentevredenheid ook naar omhoog.De verzending van de aangekochte goederen gebeurt onmiddellijk nadat de bestelling daar is aangekomen.Doe zo door:Proficiat!

Goede service en eindelijk een hondenluier die goed past en blijft zitten.

Top!!!

Dik tevreden, bestelling kwam netjes op tijd en ook nog een leuk presentje erbij! Tot de volgende bestelling!!

Snel en makkelijk

Uitstekend bedrijf

Groot assortiment, scherpe prijs, snelle levering en werkelijk uitstekende service.

Snelle levering goede prijzen

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Fijn, hoef ik niet te tillen met zo’n grote zak hondenvoer. In de doos zaten ook nog wat lekkernijen voor de hond, erg leuk.

Goed geregeld snel bezorgd

Goed geregeld

Goede producten in de webshop en snel geleverd!

Erg blij met de service in het algemeen

Goede prijs / kwaliteit, snelle levering en goede communicatie.

Goede prijs / kwaliteit, snelle levering en goede communicatie.

Elke keer weer snelle levering en wat lekkers voor de hond

Goede, snelle service

Super snel, goede prijs.

Prima webshop

Goed aanbod van diervoeding. Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Leuk dat er vaak iets extra’s bij zit.

Online besteld en betaald. Netjes een mailtje ontvangen en kon het gelijk ophalen!

Eukanuba van kngf

Zoals altijd prima service en snelle levering

Helemaal top

Top service.....

Zeer goed!

Zeer goede webwinkel, prima producten, snelle levering, uitstekende service!

Uitstekend. Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Handige website, vlotte levering

Makkelijk navigeren op de site, duidelijke informatie bij de producten en vlotte bestelling en levering.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen