Top service!

Bestel geregeld kattenvoer. Prijstechnisch erg scherp, snelle service ook! Erg tevreden!

Snelle levering en prima kwaliteit .

Tevreden

Zoals altijd een correcte,snelle bezorging

Leuk dat ze bij ons hondenvoer en -snack, er altijd iets lekkers voor de honden bij in doen.

Sinds jaren uitstekende service

Groot assortiment, makkelijk te bestellen, snelle levering. Alles Top!

Altijd prima bij van Noord

Man te klein besteld, gemakkelijk omruilen.

Snelle en goede service

Snelle en goed verpakte levering met extra's voor de hond. Ook groot assortiment van goed hondenvoer.

Fast and generous

Superquick as always and very competitive as prices.

Is prima.

Bestelling was netjes ingepakt en snel geleverd, plus wat lekkers voor de hond in het pakket wat ook altijd erg gewaardeerd wordt.

Prima bedrijf

Het product Pet Corrector is helaas niet leverbaar. Ik werd hierover telefonisch op de hoogte gebracht, keurige actie! Mijn geld wordt terug gestort.

Snelle levering, goede service.

Snelle levering, goede service.

prima service!

Vaak zit er een klein proef pakketje (verrassinkje)bij. Altijd leuk! Goede prijs kwaliteit verhouding! En bezorging goed te volgen en snel!

Prima service en uitstekend product

Prima service en uitstekend product en zeer snel geleverd.

Heel erg goed

Deskundig, vriendelijk, groot assortiment, snelle levering!

Fijne service, prettige communicatie.

Gunstige prijzen, prettige communicatie zowel via email als telefoon.

Het eten voor onze hond was snel geleverd en ook zit er altijd iets lekkers voor de onze hond bij.

Heel erg fijn

Genoeg aanbod op de site, goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering!

Super service! Super producten!

Netjes geholpen. Erg blij met de aankopen!

Prettige winkel en goed assortiment

Had bepaald voer nodig, wat niet in het assortiment zit, maar hebben het apart voor mij besteld. Kon het nergens anders meer kopen. Super dat het hier wel kan

1ste maal een bestelling geplaatst en zeer tevreden over kwaliteit, prijs en snelle levering.

Top! Snelle levering!

Product nu 3 dagen in gebruik. Voldoet prima tot nu toe..... Levering was lekker snel!

Erg tevreden

Correct uitgevoerd, netjes verpakt, kortom tevreden!

Ik had al besteld online en bedacht mij dat ik de bewuste bezorgdag niet thuis zou zijn. Even gemaild en binnen no time kreeg ik een reply dat zij het pakket nog even zouden tegenhouden en pas verzenden wanneer het mij wel uitkwam. Klasse.

Snelle verzending

Goede ervaringen met deze leverancier, snel en netjes verpakt. Helaas is het prijsvoordeel weggevallen, in een jaar tijd is de prijs met 10% verhoogd.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen