Keurig nette levering

Keurig nette levering, en altijd een lekker snoepje voor de hond erbij! Blijf zo doorgaan, TOP !!

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevreden!

Uitstekende service

Geweldige ervaring. Ik bestel er al langere tijd eten voor onze hondjes. Altijd zit er wel wat extra's bij voor de hondjes. Ik heb doorgegeven dat onze hondjes een kipallergie hebben en zelfs daar letten ze op bij het geven van de extra's. En als er al een probleem is, word het altijd netjes opgelost. Daarnaast spaar je onopgemerkt ook nog eens punten die je kunt inzetten bij betaling.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering

Snelle service, goeie prijzen

Voordelig en snelle verzending

Binnen 2-3 dagen is je bestelling in huis. Soms zelfs de volgende werkdag. telefonisch goed bereikbaar. En daarbij ook nog prima prijsstelling.

Zoals altijd, super snelle levering

Goed assortiment, snel bezorgd.

Heel groot assortiment voer en ook accessoires. Zeer snelle bezorging. Fijne dieren winkel en ook online.

super

Ik doe mijn bestelling en het wordt snel geleverd

Uitstekende goede service altijd

Prima en snel bezorgd

Prima service en snel bezorgd. Goed spparaat

Snel en goedkoop

Alles ging snel ,makkelijk en goed. Ook nog goedkoop.

Vriendelijk,Snelle levering,goed mail contact

Grijp nooit meer mis op producten,vriendelijk,aanrader

Super tevreden, bestel al enige jaren het voer voor onze honden hier. Ook prijs gunstig en ze sturen nog een klein snackservice mee ook.

Top geregeld

Altijd goed geregeld, snel en foutloos

Goede prijs en kwaliteit

Erg tevreden goede prijs kwaliteit

Zeer betrouwbare online webshop met fysieke winkel .

Doe hier al jaren de boodschappen voor mijn huisdieren . Zo zouden alle webshops moeten werken . Betrouwbaar , vlot reageren , zaken kundig . Ga zo door .

Bestelling en levering verlopen altijd vlot.

Bestelling en levering verlopen altijd vlot.

Geweldig.

Koop hier al jaren het hondenvoer. Prima website. Levering altijd correct.

Niks op aan te merken

Vind super dat er altijd kleinigheid extra bij bestelling is.

zeer positief

zeer positief, snelle bezorging

Baasje TERUG HEEL BLIJ

Al meer dan 8 jaar bestel ik hier een klein misverstandje en het werd direct door servie rechtgezet waarvoor dank mvg top service Petfooddiscount

Super bedrijf

Bestellingen zijn makkelijk geplaatst. Mooie website. Snelle bezorging

Uitstekende, snelle service en levering.

Ben blij Petfooddiscount gevonden te hebben! Snelle accurate afwikkeling van de bestelling, makkelijke en overzichtelijke bestelsite.

Goed verpakt

Oude Karselaan 15