Gaat altijd goed en snel

Altijd een snelle levering en leuk, de kleine attentie voor de hond in het pakket

Snel binnen (ook in deze tijd).

Voer is bezorgd met proefvetpakking smder vier en debtasticjs erbij.

Duidelijk site en binnen 24 uur geleverd

In 1 woord geweldig!! Producten binnen 24 uur geleverd. De kleine verassingen vond ons hondje ook heel erg lekker

Super snelle service

Zeer tevreden over de enorm snelle levertijd en de kwaliteit van het product.

Goede service en gunstige prijs

Er wordt duidelijk en goed gecommuniceerd. Snelle levering en aan de telefoon alleen maar vriendelijke mensen.

goed; snel; volgens afspraak;

De aanbieding bij 4 stuks een stuk goedkoper zou ook moeten gelden voor 2+2=4 stuks dezelfde aanbiedingsprijs. Vandaar géén 10!

Duidelijke website,alles snel geregeld en goed ontvangen

Prima website,makkelijk producten vinden, en snel en goed ontvangen

fantastische service, snelle levering.

Heel goede service en snelle levering!

Snelle levering, goedkoper dan bij mijn dierenarts en nog extra's om te kluiven/proeven voor mijn hondje

perfecte hulp, indien nodig, zoals vorig jaar.

Zeer goede ervaring. Vorig jaar goede hulp gehad met de bestelling.

Snel service

Geen slecht ervaring

alles goed gegaan

alles goed gegaan

Ge-wel-dig

Klantvriendelijk, kennis van zaken, denken mee als er een artikel niet op voorraad is. Snelle levering, nette levering, overzichtelijke website. Altijd snackjes erbij:)

Van Noord is echt de beste dierenwinkel!

Ik had een jas besteld bij Medpets, die mag je vervolgens niet passen. Beetje vreemd.. Daarnaast kreeg ik voor 3 weken wekelijks 1 of 2x een mail met dat de afleverdatum gewijzigd was terwijl ze aangaven 1-2 werkdagen levertijd. Uiteindelijk besloten de order bij Medpets te cancellen en de jas bij petfooddiscount te bestellen. Een dag later binnen, maar helaas bleek de jas te groot en ik had gebeld of ik de jas in de winkel mocht ruilen. Dat mocht en uiteindelijk super goed geholpen, hondje kreeg lekker snoepjes tijdens de passessie en loopt er nu lekker warm bij :)

Fijne service

Snelle levering, fijne service!

Goed geholpen

toen ik vastliep met de bestelling op onze computer.

Goede service snelle levering

Hier wordt je echt goed geholpen en kunnen een hoop web winkels een voorbeeld aannemen! Als t iets niet op voorraad hebben laten ze dat weten en wordt er een ander alternatief gezegd en is dit duurder dan t huidige artikel dan krijg je het van hun. Als t de hoeveelheid niet hebben wat je besteld en wel een mindere hoeveelheid aanwezig krijg je het van hun. Is er iets na n korte tijd stuk krijg je n nieuwe opgestuurd!

De beste prijs en service

Wij voeren onze honden geen alledaagse voer, maar het is altijd op voorraad, binnen 2 klikken besteld en in 1-2 dagen bezorgd. Voor de prijs hoeven we ook niet verder te zoeken, die is altijd goed.

Snelle levering, prima service.

Op tijd geleverd en precies wat besteld is.

uitstekend

altijd een goed advies en goede levering

van Noord s diervoeders is klasse voor elke klasse

snelle levering en netjes verpakt

Goed, trouw, betaalbaar, op tijd en stabiel in product en levering!

Ik bestel al jaren bij hen. Mijn hond heeft een voedselallergie en is afhankelijk van bepaald voer. Ze draait er goed op na 2 jaar worstelen en nachtelijke avonturen. De voorraad is betrouwbaar en stabiel bij petfooddiscount en op tijd binnen. Mijn hond en ik zijn hier heel blij mee....en we slapen er goed op....

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen