Erg goede dierenspeciaalzaak/webwinkel

Ik ben al tientallen jaren een zeer tevreden klant van van Noord's dierenspeciaalzaak in Amstelveen en maak de laatste jaren steeds meer gebruik van hun website petfooddiscount.nl. De webshop is duidelijk en gemakkelijk. De bestelde artikelen zijn goed verpakt, het klopt altijd en worden meestal de volgende dag al geleverd. Bovendien zitten er altijd als service een paar snackjes bij, wat hier door de hondjes zeer gewaardeerd wordt. Ook over de winkel heb ik niets dan lof: aardige mensen met jarenlange ervaring die met liefde en verstand van zaken de klanten adviseren.

Snelle levering en goede prijzen

Zeer prettige site en snelle en zorgvuldige levering

Prima service en snelle levering

Altijd een extraatje in de doos!

Overzichtelijke webside

Vandaag besteld morgen al in huis

Uitstekend!

In één woord uitstekend, vooral in deze tijd. Normaal ga ik naar jullie toe, maar door alle toestanden is dat niet mogelijk. Wel jammer overigens want ik kom heel graag omdat het personeel lief en hulpvaardig is.

Zoals altijd goed en op tijd

Prettig, duidelijk en fijne dierenvoeder!

Prettige dierenvoeder! Duidelijk qua aanbod en levertijd. Meedenkend met de klant. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levertijd én verwachting qua levertijd is goed.

steeds correcte service

vaste klant, altijd correct

Superwinkel met supersnelle levering!

Hele fijne winkel met heel veel producten. Wanneer nodig zijn ze gewoon telefonisch te bereiken, ook heel fijn! Online bestellingen zijn er supersnel!

super en snel

Simpel bestellen uit de luie stoel en de volgenden dag al in huis. Wat wil een mens nog meer.

Snelle levering en vriendelijk personeel

De bezorger gaf mijn mensenschuwe greyhound heel voorzichtig en rustig een snoepje, waardoor ze nu een stuk minder angstig is naar mensen in t portiek en bezorgers. Hoe hij met haar omging liet mij meteen zien dat hij verstand had van dieren en wat extra tijd neemt voor zijn klanten. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen!

Snelle levering van prima producten.

zie titel

Super snelle levering!!

Super snelle levering!!

klantgericht met veel kennis

Altijd vriendelijk en veel inhoudelijke kennis

Snel, goed en voordelig

Scherpe prijs en nog snel geleverd ook. aangenaam verrast door de kleine extra tractaties voor de hond die meegestuurd werden!

Perfecte service

zeer goed

Accurate en snelle levering

Scherpe prijzen, goed assortiment, topservice, snelle levering

Mijn vaste adresje voor het kattenvoer, ik raadt ze iedereen aan!

Goede en snelle levering

Snelle levering en er zaten wat extra snacks bij . Erg lekker voor de hond .

Alles ok, geen problemen! Perfect

Alles perfect verlopen.

Nooit een levering die niet op tijd komt

Bij Petfooddiscount hebben ze een kalender waarop je kan zien, wanneer je besteld, je ook weet wanneer geleverd gaat worden.

Prima de luxe

Uitstekende service, kwaliteit en kwantiteit ten aanzien van de prijs en voortreffelijke levering!!

Snelle levering en concurrerende prijzen

Prettig bedrijf. Leveren snel en conform levertijd op de website. Prijzen zijn concurrerend en je krijgt soms ook nog producten bij je bestelling om uit te proberen, in mijn geval puppy brokjes. Ik heb er al meerdere keren een bestelling gedaan en dat gaat altijd naar volle tevredenheid.

Snelle goede levering

Bestel standaard een paar suplementen voor mijn honden hier. Voordelig en snel geleverd en een leuk spaarsysteem.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen