Prima service!

Bestelling zeer snel binnen. Telefonisch goede informatie gekregen!

Prima afhandeling, snelle levering

Goede snelle levering

Niks meer aan doen.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Een uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en snelle levering.

Scherpe prijzen en correcte levering op aangegeven dag

steeds rap geleverd

laat al jaren het eten leveren van jullie. Rap geleverd

Snel en goed

Mijn bestelling kattenbrokjes wordt elke keer direct verwerkt en staat z.s.m. voor mijn deur, tip top in orde!

Super, goed advies!

Medewerk(st)ets die mij goed kunnen adviseren!

Ik ga eigenlijk nooit meer ergens anders en ik woon ver weg...

I’ll be back..

Zo als gebruikelijk Prima!!

Sinds een aantal jaren klant en nog steeds naar alle tevredenheid. Goede producten, een leuke prijs en snelle levering. Top.

De bestelde producten werden snel geleverd. Er zaten in de doos ook nog twee kleine zakjes kattenvoeding, leuk om even uit te proberen. De katten vonden het heerlijk.

Al regelmatig besteld, en altijd naar tevredenheid. Recent was er een artikel niet, en ben ik zowel schriftelijk als telefonisch op de hoogte gehouden van het vervolg. Zeer klantvriendelijk.

Snelle, goede levering.

Goed als altijd..

Goede, snelle levering.

Supersnelle levering

Prijs / kwaliteit verhouding zéér goed

Perfecte service en vlotte levering

Op werkdagen besteld dan wordt het de volgende dag al geleverd en er zit altijd iets lekkers bij voor onze honden. TOP!

Prima geleverd

Het account van mij en mijn zoon klopt voor geen meter bij mijn account missen veel bestellingen en zo ook de punten heb al lang geen bon meer gehad Als mijn zoon op zijn account inlogt komt hij uit op mijn account, hoe kan dit????

Correcte levering met gezwinde spoed

Voor de zoveelste keer een bestelling geplaatst en ook nu niet teleurgesteld. Toplevering, altijd een extraatje voor je huisdier en een zeer competitieve prijsstelling.

Mijn gegevens gekoppeld aan een ander persoon

Per mail bericht gehad met een bestelling. Deze stond echter op een andere persoon en adres. Wel waren mijn e-mailadres en telefoonnummer eraan gekoppeld. Ik had niks besteld en kende de persoon die het besteld had ook niet. Na een melding per mail is dit wel rechtgetrokken met excuses dat het een fout van het systeem was. Ik vind het heel kwalijk dat deze verwisseling heeft kunnen plaatsvinden. Persoonsgegevens zijn privé en ik vind het heel vervelend dat daar dergelijke fouten mee gemaakt kunnen worden. Behalve dat iemand misschien nu mijn gegevens heeft, ben ik nu ook in het bezit van andermans privé gegevens. Ik zal in ieder geval de komende tijd geen bestellingen via deze site opnemen en denk eraan mijn account, die ik net had laten aanmaken, op te heffen.

Goede service!

Verkeerde product bij de bestelling, werd gecorrigeerd en kreeg het juiste toegezonden en andere product mag ik ook houden. Zeker nog eens wat bestellen want honden zijn gek op de producten!

Een fijn bedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat !

Wij kopen hier al jaren ons dierenvoer, speeltjes en overige dierbenodigdheden en iedereen is altijd heel erg aardig, behulpzaam en attent ! Dit geldt zowel voor de winkel als de webshop

Tevreden

Makkelijk om te bestellen, mooi op tijd geleverd!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen