Super fijne winkel met goede maar vooral nette service!

Inmiddels twee bestellingen gedaan, waarvan super snel geleverd, altijd fijn natuurlijk! Ze verkopen goede en kwalitatieve voeding en geen rotzooi ( daar bedoel ik mee de goedkopere merken ;) ) Mijn hondenmeisje kan niet tegen gluten en het liefst geef ik haar ook lekkere tussendoortjes gebaseerd op puur gedroogd vlees. Pakketten worden netjes en zorgvuldig verpakt, ook een pluspunt. En er zit altijd wel een kleinigheidje in de vorm van iets lekkers of proefzakje bij. Dit zijn dingen die een hoop webshops na laten, dus al met al ben ik super tevreden ( en mijn hondenmeisje ook ;) )

Gewoon goed!

Snelle en correcte levering

Bestelling is prima afgehandeld: snel en correct. Daarnaast gunstige prijzen. Voor herhaling vatbaar :-)

Snelle en perfecte levering

Tevreden

Snelle levering, altijd iets lekkers voor de hond toegevoegd. Kortom tevreden.

Prima winkel

Altijd goed geholpen

Zover altijd goede ervaring.

Goede prijs, netjes verpakt en snel geleverd.

Altijd een lekkere snack voor de honden erbij en op tijd geleverd

supersnelle service veel artikelen met korting

de bestelde artikels worden stipt geleverd en zijn voordelig

Zeer snelle levering

Snel, goed en goedkoop

Goede service, beste prijs

Gezocht product werd tegen beste prijs verzonden. Helaas bleek de post het product beschadigd te hebben en werd het retour verzonden. Direct een telefoontje ontvangen en opnieuw product verzonden met iets extra's erbij. Dat is ouderwetse service!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed advies op mijn vragen.

Zeer correct

!!!!!!!

snelle levering, leuke attentie erbij gekregen voor onze hond

dondermiddag besteld en vrijdagmiddag geleverd. snoepjes erbij voor de hond, leuke attentie!

Uitstekend!

Binnen 24 uur geleverd, en het Acana hondenvoer is heel goed.

Al jaren bestel ik mijn hondenvoer hier. Nog nooit problemen gehad. Goed bereikbare klantenservice die je netjes helpen. Voor mij geen verbeterpunten te bedenken

Ik word altijd goed geholpen

Goede producten voor een goede prijs en een snelle levering

Top verkoper

Koop elke keer mijn hondenvoer en hondensnacks bij Petfooddiscount. Vaal leuke aanbiedingen. Snelle levering.

Ben al een tijdje klant en ben zeer tevreden...

Zeer betrouwbare leverancier met kwaliteit spul

Ervaren medewerkers met kennis van hun artikelen

Fast and good price, always with small complementary dog treat

Everything 5 stars. I special note for always sending a small treat for my dog, he loves it and show petfooddiscount also care about their costumers.

keurig geleverd tegen een goede prijs

Ruime keus in voedingsartikelen voor de hond. Concurrerende prijzen en snelle levering

Heel klantvriendelijk en snelle service

Zou het iedereen aanraden

Prima levering

Uitstekende levering en goede service

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen