Vlotte bestelling en zeer juiste goede levering. Meedenkende jongedame om vriendin juiste voeding d.m.v boekje en probeer brokken toe te sturen. Hartelijk bedankt hiervoor!!!

Op tijd en goed geleverd

Op tijd en goed geleverd. Goederen in goede staat en goed verpakt

Op tijd

Petfooddiscount is met de bestelling altijd op tijd, top

Netjes en correct geleverd

Goede kwaliteiten kauwbotten voor een hond

Af en toe bij een ander dierenwinkel iets besteld, maar de kwaliteit is duidelijk hier beter. Ook is het altijd leuk om een klein extraatje bij de bestelling te ontvangen

Wederom prima.

Snelle levering met leuke verrassing voor onze hond (snoepjes). Hoe leuk is dat?! Wij maken de doos open in het bijzijn van onze hond die vol verwachting onderzoekt wat er zo al in de doos zit .

Altijd op tijd en netjes verpakt

Zeer tevreden, duidelijke website, snelle levering, netjes verpakt en er zit altijd iets lekker voor de hond bij.

Gewoon goed

Snelle goede service. Geen minpunten, prima!!

Gewoon goed.

Top bedrijf

Heldere en overzichtelijke site. Snelle en correcte levering.

Prima bedrijf snelle service

We hebben besteld waarna het snel is geleverd en er zaten ook nog leuke attenties bij

Snelle en correcte levering

Heel tevreden.

Snel en netjes geleverd. Heel tevreden.

Goede levering en kwaliteit en ook als iets terug moet een goede afhandeling

Snel, correct en beste prijs

De hondenbrokken zijn snel aangekomen. Goed verpakt, verdeeld over twee draagbare dozen.

Snelle en goede levering

Mijn bestelling werd keurig snel op tijd geleverd. Zo leuk dat ze er nog een extraatje bij doen. Ook al is het reclame, ze doen het toch maar.

goede service

goede service

Elke keer top

Snelle levering en duidelijke site.

Snelle levering met gratis extraatjes - super leuk.

Heel punctueel, leuk met extraatjes en ook nog korting als je veel hebt gekocht. Superfijn bedrijf!

Snelle levering, netjes verpakt.

prima product....snelle levering.....vriendelijke behandeling

zie boven

Snelle service en lage prijzen.

Ik had mijn bestelling binnen 1 werkdag in huis. Handig dat je het direct naar een afhaalpunt kan sturen.

Heel tevreden met bestelling, levering, sparpunten. Er was wel een productiefout in de zak van het vogelvoer (4kg) waardoor bij het uitpakken wat op de grond terecht kwam.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen