Altijd probleemloos

Sinds enige tijd bestel ik ook online het speciale voer voor mijn katten. Helaas is Van Noord op woensdag gesloten en dat is mijn vrije dag. Maar het gaat altijd probleemloos, is altijd de volgende dag in huis en worden de juiste producten geleverd.

Prima service!

Ik had door leveringsproblemen ergens anders, nogal snel dierenvoer nodig. Kwam op petfooddiscount uit na wat zoeken en die leverden de volgende dag al af..ik blij en de beesten blij!

Top bedrijf

Leuk spaarsysteem, goede prijs. Heb keer telefonisch contact gezocht voor een vraag en allervriendelijkst te woord gestaan. Een kleine lekkernij erbij voor de honden, kortom ben erg tevreden

Zeer snelle correcte levering

Vlotte afhandeling

Snel mijn product binnen

Uitstekend!!

Bestellen en leveren gaat altijd perfect. Prijs is van brokken is goedkoper dan elders. Bijna altijd korting acties en een mooi spaarsysteem voor korting op aankopen. Met telefonisch contact zijn ze heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben al jaren een heel tevreden klant.

Ruime keuze. Ruim assortiment. Snelle service. Waar voor je geld.

Prima ervaring

Ik kan niet anders zeggen dan dat het prima geregeld wordt, ik bestel het voer en een dag later heb ik het in huis , prima

Snelle levering, goede producten

Gewoon goed

TOP !

Lage prijs en snelle service.

Tevreden

Goede en snelle levering en altijd een lekker presentje voor de honden erbij

Snel, efficiënt en foutloos.

Alles klopt. Geen gedoe. Vlotte duidelijke afhandeling. En altijd wat lekkers voor de hond bij de bestelling. Namens de hond (Labrador, dus lekkerbek) bedankt daarvoor.

Keurig zonder problemen snelle levering, met altijd een extraatje voor de hond.

Prima product en prima service

Ondanks de drukte wist van Noord Diervoeders het product binnen 3 dagen te leveren en daarbij zat ook nog een leuke verrassing voor onze hond. Prima dat we zijn overgestapt op Van Noord.

Snelle levering en betaalbaar

Goede ervaring , bestelling super snel geleverd. Zeer tevreden en bestel voortaan hier het hondenvoer

Op tijd geleverd in prima staat

Good morning pet store

My order was collected in the right way, everything is great, and even some bonus treats for our dog. The only disappointing this is the delivery as we ordered on Thursday evening and the order was delivered only on Tuesday evening (basically in 4 days).

Prima verzorgd

Heb een reisbench gekocht en deze werd prima op tijd geleverd. Kreeg keurig een mailtje dat de bestelling binnen was en ook toen hij verstuurd was dus ja goede afhandeling. Ook zat er voor onze hond nog lekkers bij dus helemaal leuk. Kom zeker terug als ik nog wat nodig heb.

snel en goed

fijne website, snelle levering en altijd een extraatje, ik bestel hier graag

Prima bedrijf

Prima bedrijf...simpel bestellen, nette prijzen en correct en snel geleverd.....ga zo door!!!!

Zeer tevreden snelle bezorging

Tevreden met de snelle bezorging.

Snelle en goede levering

Super goede levering en snel, ook communicatie is naar wens

Goede communicatie, snel levering

Goed communicatie, snel levering