UItstekend.

Niks op aan te merken.

Prima assortiment hele fijne winkel

Nog nooit iets misgegaan en fijne winkel. Goede artikelen en nette prijzen. Woensdag gesloten dus daar moet je wel rekening mee houden met bestellen maar anders dan dat mijn favoriete dierenwinkel zowel online als ook de normale winkel waar ik een enkele keer een eind voor rij als ik te laat ben met bestellen omdat ik dan toch liever daar dan elders ga. Kan me niet herinneren dat ze me ooit nee moesten verkopen. Topzaak.

Zoals altijd Top

Ik bestel al mijn kattenvoer bij jullie. En zoals ik gewend ben keurig verpakt (gelukkig de laatste keren ook zonder onnodig plastic opvulling) en bezorgd.

Niks op aan te merken!

Toen bleek dat een artikel niet voorradig was, werd er direct goed gecommuniceerd, wat ik héél belangrijk vind. En uiteindelijk geschiedde de levering met een dag vertraging vlekkeloos.

Uitstekend als altijd. Snelle levering en leuke snacks extra's

Altijd een correcte, vlugge levering. tevreden

Super en snel!

Fijne website met groot assortiment en duidelijke omschrijving van de producten! Dinsdag besteld woensdag meteen in huis, de service is online net zo top als in de winkel!

Snel en goed

Altijd snel

Altijd goeie service

Altijd goede en snelle service

Een geweldige petfoutddiscount, een uitgebreide keuze zowel voor uw huisdieren als de buitenvogels.

Zowel de keuze voor onze drie teckels, de brits korthaar als karel de valkparkiet, een groot assortiment, snelle bezorging helemaal TOP.

Snelle levering en ook altijd een leuk extra’tje voor mijn hondje Chica erbij !

Makkelijk en snel

Fijn om zo snel te kunnen bestellen en er op te kunnen vertrouwen dat het snel geleverd wordt. Altijd leuk een paar zakjes eten om te proberen erbij. Daar zijn onze Ragdolls altijd weer blij mee.

Snelle service en netjes verpakt

Hele snelle levering

Prettige site prima prijs en de juiste producten.

Top!! Snel en goed!

Prima website voor dierbenodigdheden

Altijd netjes geleverd en alles voldoende op voorraad. Nette prijzen . ruime keus

Hond en baasje blij

Uitgebreid assortiment, eenvoudig bestellen, netjes verpakt, snel geleverd. Zeer tevreden.

Helemaal niets mis mee!

Snelle levering van de bestelde producten. Goede prijs en voldoende keus.

Super snel!

Heel snel geleverd, helemaal in deze tijden. Netjes verpakt en item werkt naar behoren. Heel blij mee, bedankt!

Snelle,goede service.Veel keus in goed voer.

Zeer veel keus in goede voeding. En was snel bezorgd. Maw zeer goede service

Goede prijzen, snelle levering!

Snel, goede prijs en altijd op voorraad.

Makkelijke en fijne ervaring

Altijd vlotte levering en goede producten

Perfect!

Perfect!