zeer goed. volgens afspraak

Je kunt op de site gewoon uitrekenen wanneer je bestelling thuis bezorgd word.

Super geregeld

Niks op aan te merken alles prima

Heldere agspraken, op tijd bezorgen

Eerlijk advies Komen hun afspraken na Zeer aan te bevelen

Snelle zorgvuldige levering

Aanbod prima, snelle levering en nog een toelichting op het automatisch sparen van mijn punten per e-mail. Prima service!

Superfast, cheap and generous

Ourders are shipped in 24h and there is always a nice present in addition for your furry friend.

Makkelijk in gebruik

Makkelijke navigatie waardoor ik snel kon vinden waarnaar ik op zoek was. Daarnaast ook snel en netjes geleverd.

top

Zeer plezierig qua service en levering van de gevraagde goederen

Snel, betrouwbaar en compleet

Een compleet assortiment waar ik bijna alle producten kan vinden die ik nodig heb voor onze katten en hond. Snelle leveringen.

Super service

Ook in deze drukke periode rond de feestdagen, werd het pakket de volgende dag geleverd. Plus een paar leuke kleine extra’s in de vorm van een snack en een proefpakketje droog voer.

Leuke aanbiedingen, duidelijke site en snelle levering! Pakket was snel binnen en niet alleen zat het voer erin wat ik besteld had, maar er zat ook nog een proefzakje van ander voer bij en 2 sticks! Super leuk!

Altijd keurig verpakt en op tijd

Nooit geen problemen gehad altijd keurig verpakt en altijd wat lekkers voor de dieren erbij.En alles netjes op tijd

Altijd weer prima in orde

Gehele bestelling weer snel en perfect geleverd. Altijd wat lekkers voor de hondjes meegeleverd

Zoal altijd perfect.

Idem

Snelle bezorging en ik weet dat ik altijd kan bellen voor verder advies. De kleine surprises voor de honden of kat is zeer gewaardeerd door de viervoeters.

Uitstekend betrouwbare dierenvoeding leverancier~!

Heel erg te spreken over Van Noord's Dierenvoeders, ben al een paar jaar klant, en zeer tevreden met de persoonlijke service and goede prijzen. Goed geholpen telefonisch bij vragen, snel antwoord op opmerkingen of vragen toegevoegd bij de bestelling, automatisch spaar systeem. En voor loyale klanten komt er af en toe wat extra snoepjes of traktaties voor de dieren erbij.

Goede service, snelle levering

Van de week wat besteld voor mijn kitten, het was er erg snel wat fijn was! Ook nog leuke test verpakkingen gekregen met eten voor haar

Besteld en keurig snel geleverd!

Gewoon goed en makkelijk!

Super dieren speciaalzaak!

Normaliter kopen we altijd "live" maar nu eens online omdat we de drukte willen vermijden i.v.m. Covid. De service is online exact hetzelfde als off-line: gewoon geweldig goed!

Altijd geweldig

De mensen zijn altijd aardig en weten heel veel van de producten die. De spulletjes worden altijd goed en netjes ingepakt als je besteld. En als je in de winkel bent worden je boodschappen gewoon naar je auto gedragen en daar ook in gezet. Ik vind dit een super winkel. En raad deze winkel met 5 sterren absoluut aan.

Supergoed en snel bestellen!

Prettig in de fysieke winkel en dezelfde ervaring online!

Excellent!!

Excellent

Netjes

Onze bestelling wordt goed en netjes verstuurd! De kat is ook blij!

erg vriendelijk en flexibel!

Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering, alleen jammer dat er vaak nog verzendkosten bij komen.

Alles perfect in orde.

Oude Karselaan 15