Alles perfect in orde.

Snel bestellen. Snelle levering en snelle communicatie. En vriendelijk.

SUPER

Zelfs in deze drukke tijd een snelle verzending!!! Altijd een verrassing in de doos.

top!

Fijne zaak

Scherpe prijzen, snelle en keurige verzending en altijd een kleine attentie erbij.

Petfooddiscount is klasse voor elke klasse

top bedrijf

fantastisch

Onze hond loopt nog harder en zij gaat volgende week op voor haar rijbewijs

Uitstekend !!!

Had een idee voor een andere hondenliefhebber en daar werkte de jongedame heel goed in mee. Zo tevreden met Ardengrance en de uitstekende verzending iedere keer weer . Bedankt jongedame mijn vriendin vond het helemaal geweldig Toppie!!!

Altijd super goede service.

Of het nu online of in de winkel is, altijd goed advies en goede service. Snelle levering ondanks dat de bezorging in deze tijd overbelast is.

Altijd top in orde.

Altijd correcte levering gehad dus kan alleen maar tevreden zijn.

Prima Service, een uitkomst in deze tijd

Het online bestellen van dieren voeding is een prima alternatief. De kans is groot dat ik dit in de toekomst blijf doen.

Perfekto

Altyd goed geregeld en altyd snoepjes erbij Super!!

Zeer tevreden met Petfooddiscount

Gebruiksvriendelijke website en zeer snelle levering van de bestelling. Wij zijn zeer tevreden. Natuurlijk ook aantrekkelijke prijzen waarop regelmatig nog meer korting op wordt gegeven.

Goed en correct bedrijf service is top!

Wij zijn er terecht gekomen via de KNGF geleidehonden en hebben nu een afgekeurde hond en kunnen nog steeds netjes via hun special voer bestellen, wat vervolgens netjes thuis wordt bezorgd! En als we iets willen weten zijn ze altijd bereid je netjes te helpen.

PostNL was vanwege de drukte aan het blunderen, de reactie van Van Noord was goed!

Ook tijdens de drukte van kerst weer snel geleverd en er zit altijd een lekkere verrassing in de doos waardoor het extra leuk is om het samen met de hond open te maken.

Zoals altijd......GOED!!

Zoals altijd...goed!!! Simpel bestellen, nette prijzen, correct en snel geleverd. Ga zo door!!

Plus nog extra cadeautjes voor mijn hondje.. uitpakken van de doos is altijd een feestje!

Zo kan het ook

Vragen over de omvang van de eventuele levering snel en duidelijk beantwoord. Eenvoudig bestellen, goede prijs en snelle levering.

Fantastische

Leuke mensen altijd snel geleverd. Ben zeer tevreden

Snel bezorgd en een zakje “snoepjes “ erbij !

Nogmaals een snelle en uitstekende service , snel geleverd en ook nog een zakje “ snoepjes “ voor mijn chihuahua Chica erbij gedaan Heel erg bedankt en Fijne Gezonde Feestdagen !

Razendsnel en perfect.⁵

Ga zo door.

Prima, goed verzorgd en snelle levering!

Prima, goed verzorgd en snelle levering! De extra attentie wordt ook altijd gewaardeerd!

Altijd super snelle levering en goede service!

Altijd super snelle levering en goede service!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen