Uitstekende service

Voor 4 ren besteld en volgende dag in huis, super service

Altijd volgende dag bezorgd

Mijn hond herkent de doos en weet dat er altijd een gratis snack in zit

Kwaliteit, goede prijs en snel geleverd

Ik bestel hier altijd mijn hondenbrokken en ben er zeer content mee

prima website.

snelle en correcte levering. erg tevreden.

Levering naar verwachting

Het hele bestelproces loopt soepel en correct

Verkeerde levering zeer goed opgelost

Door menselijke fout verkeerde levering goed en snel opgelost. Top.

Stipt op tijd en altijd presentje erbij

Prima verzorgd

super

snel en correct

Makkelijk bestellen en vlotte levering!

Prima!!

goed als altijd.

sinds jaar en dag bestellen we het voer voor de honden en de orders worden perfect verzorgd en verzonden. En de honden weten het: er zit altijd een extra lekker kleinigheidje voor hun in de doos. Top!

alles klopte!!!

ik heb voor het eerst bij jullie besteld. Alles kwam op tijd en ook alles wat ik besteld had, zat in de doos!!! Klasse!!!

Goede communicatie

Bij vergissing terugsturen door de PTT heeft Petfooddiscount meteen contact opgenomen. Levering was spoedig na contact en ging deze keer helemaal goed. Product was zoals verwacht.

Altijd snel en goed!!

Snelle levering met wat extra s voor mijn hondje. Tot een volgende keer!!

Geweldig!

De laagste prijs en zeer makkelijk te bestellen via de website. Ik kreeg gratis snacks voor de hond. Super !

Snelle levering en prima hondenvoer

Snelle levering en altijd wat lekkers voor de honden er bij om te proberen!

snel en betrouwbaar

Altijd keurig , snelle verwerking van de bestelling.

Snelle levering!

Nooit problemen mee gehad!

Soms goed, soms slecht

Speciaal vanuit Leiden naar de winkel gegaan om een hondenfietskar te bekijken. Volgens het personeel stond op de website dat die niet leverbaar was. Thuis nog een keer goed gekeken maar bij het model dat ik wilde kopen, stond helemaal niets. Bestellingen van hondenvoer via de website worden altijd vlot en correct geleverd.

Groot assortiment voor een scherpe prijs. Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling plaatste maar ondanks de drukte bij de leverdiensten is mijn bestelling heel vlot thuisgeleverd.

website, informatievoorziening en logistiek is geheel op orde

website, informatievoorziening en logistiek is geheel op orde

Snelle levering en alles netjes ingepakt

Geweldige mensen meedenkend

Zeer sympathieke mensen die met je meedenken en meeleven

top bedrijf

Leveren vlot, communiceren direct uit zichzelf als er iets niet helemaal vlot is verlopen met een bestelling (deel van mijn bestelling was retour gekomen bij bedrijf). Adviseren een passend alternatief mocht bepaald voer niet op voorraad zijn etc. Kortom alleen maar positief over dit bedrijf waar ik al jaren het hondenvoer bestel!

Goede service en vlugge levering

Top product

Vaste klant

Sinds kort vaste klant voor het kattenvoer. Ik heb 3 katten en ik laat grote zakken kattenvoer bezorgen, dat scheelt mij tillen en tijd... En de katten vinden de dozen waar het in gebracht word een feestje.!!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen