Levering zonder problemen

Leveringen zijn altijd volledig en op tijd. Complimenten

Snelle en goede levering van kwaliteit

geweldig

De bestelling komt altijd op de afgesproken dag en is netjes verzorgd.

De kleine verassingen in the box

Buiten je bestelling die kleien verassingen daar doe ik het voor verpakking levering en natuurlijk eerlijke prijzen

Betrokken

Meedenken goede service

Super goed geholpen

Er was iets niet voorradig bij mijn bestelling. Daar werd ik keurig over geïnformeerd en is er in goed overleg een passende oplossing gevonden. In de winkel ben ik ook voorzien van goede tips voor de verzorging van onze nieuwe huisdieren. Vooral heel waardevol als je voor het eerst huisdieren krijgt. Ik ben dus super goed geholpen!!

zeer klantvriendelijk en behulpvaardig

Had enige moeite bij het online bestellen , werd direct doorverbonden met diegene die over online bestellingen ging en het was snel opgelost.

Zeer te vreden

Zeer te vreden

Vlotte afhandeling

TOP! Zoals steeds.

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Top service!

Geweldige service.

Ik heb een verkeerde artikel besteld. Ik belde naar de zaak toen mijn bestelling al onderweg was. Ik mocht de levering weigeren en opnieuw bestellen. Het verkeerde product dat al onderweg was zou gecrediteerd worden. En ja hoor, zo gezegd zo gedaan. Afgelopen maart heb ik een verkeerde artikel gekregen en het was ook goed en snel opgelost. Tevens zijn ze goed bereikbaar en ze weten wat ze verkopen. Jammer dat ze snack "kitty beat" niet in het assortiment hebben. Vandaar is voor mij Petfooddiscount Van Noords 4,5 ster waard.

Prima ervaring !

Wederom een prima ervaring. Ik koop op regelmatige basis producten voor zowel mijn hond als mijn paard. Altijd scherpe prijzen en supersnelle levering.

Prima, altijd snel geleverd.

Prima website, goede levering. Altijd nog een lekker presentje voor de hond.

Geen klachten, gaat altijd goed!!

Bestellen en altijd snel binnen, ook leuk dat er vaak een verassing bij inzit.

Petfooddiscount Topper

Ik kan Petfooddiscount bij iedereen aanbevelen. -,leveren op tijd. - redelijke prijzen. - krijg leuke dingetjes bij de levering voor de dieren. Dus ga bestellen bij Petfooddiscount voor een bestelling.

Prima en snelle levering!

Snelle en goede levering van het product! In verhouding met andere verkoop punten ivm een mooie kortingsactie goedkope brokken kunnen kopen!

Betrouwbare en snelle levering. En betaalbaar!

Uitstekende ervaringen. Ook telefonisch wordt je uitstekend te woord gestaan.

Helaas niet alles wat ik nodig heb in het assortiment,

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en super snelle levering.

Betrouwbare snelle bestelling

Snel en attent

geweldige service, ga zo door

Vriendelijk vakkundig personeel

Goed advies gekregen wat mijn hond nodig heeft. Ook ben ik zeer tevreden over de snelle levering van een online bestelling.

Goede servide

Snel, netjes en duidelijke website

Goede website prima spullen

Bestel hier altijd mijn hondenvoer. Prima site snelle levering en altijd wat extra’s voor de hondjes

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen