heel goed

het is de eerste keer dat ik bij u bestel. Alle lof

Zeer goed!

Bestel al jaren (ik denk al wel 8 jaar) bij Petfooddiscount. Nog nooit problemen met ze gehad. Levering komt altijd op tijd. Zeer tevreden klant hier!

Too

Snelle geleverd

Geweldige snelle en correcte service elke keer. Ik bestel al jaren honden eten en snacks. Ben super tevreden, altijd wat lekkers erbij voor de honden.

Zeer te vreden

Zeer te vreden Goede communicatie Zeer goede prijs Snelle levering

Altijd snel geleverd en scherpe prijs

Ik bestel al jaren Orijen hondenvoer bij Petfood, altijd goed verpakt en snel geleverd. Makkelijk bestellen en met kortingscode altijd leuke korting.

Al bijna 6 jaar mijn vaste webwinkel

Prima prijs-/kwaliteit verhouding, goede service en snelle levering. Elke keer weer!

Accuraat, goed verpakt en snelle levering!

Accuraat, goed verpakt en snelle levering! Bovendien worden extra vragen adequaat en snel beantwoord.

Ruim assortiment Goed geprijsd Snelle verzending

Snel voor een redelijke prijs

De prijs is goed en de levering altijd snel. Ook onze hond kijkt uit naar de binnenkomst want er zit altijd wel iets te snacken bij.

Alles gevonden wat ik nodig had

Alles gevonden wat ik nodig had. Makkelijk te bestellen en snelle service.

fantastisch

vlugge service en goede produkten

Hele goede dierenpark

Goed assortiment - alles op tijd - goed personeel!

Prima , al 9 jaar klant en zeer tevreden prijs goed hondenvoer goed

Zoals gemeld zeer tevreden

Prima winkel

Snelle levering en goede communicatie als een product niet op voorraad is.

Het is allemaal gebeurd zoals het moest

Prijs OK, levering conform, alles in orde

Geen klachten nog..

Acana voer voor onze hond altijd op voorraad en snel geleverd.

Onze ervaring is dat het voer voor onze hond (merk Acana) altijd op voorraad is en dat het snel geleverd wordt.

Geweldig en super snel geleverd

Ben bij met de goede service

Altijd netjes en op tijd alles in huis

Goede communicatie en mijn bestelling altijd keurig en op tijd bezorgd

Snel en netjes geleverd

Gewoon zoals het hoort. Snelle en netjes geleverd. Zelfs een extraatje voor de hond bij de bestelling.

1e x besteld, maar super levering

Voor het eerst besteld hier, maar ik kom zeker regelmatig terug. Prima geregeld. Leuk de attentie erbij. Zeer tevreden

Dit was de 1e keer van bestellen Super snelle levering .

Super om te bestellen

Bij deze winkel kan ik brokken bestellen voor onze Cheyenne Hills Zd waren bij anderen altijd levertijd problemen..hier heb je het de dag erna of na weekend.Dus bestel nu voor allebei mijn hondjes hier . Vaste klant erbij

Vriendelijk en snel

Goede service en snelle levering

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen