Goede communicatie en er werd gehoor gegeven aan mijn verzoek wbt de Orijen Na ontvangst dan ook een bedank mailtje verzonden naar Janneke Afgelopen week nog 2 nieuwe Orijen klanten naar jullie doorverwezen

Meer dan goed, TOP

Sinds jaar en dag bestel ik bij van Noord's dierenvoeders , altijd aanwezig , zowel producten als persoonlijk contact en bij onduidelijkheid of informatie wordt je vriendelijk te woord gestaan. Levering is altijd volgens afspraak zelfs tijdens de lockdown ivm Covid 19 en goed verpakt. Top echt Top

Snelle levering, altijd kleinigheidje erbij

Perfooddiscount is TOP!

Vlotte bestelling en levering

Super bedrijf wat persoonlijk blijft en goede prijzen en grote voorraad

Heel fijn bedrijf met snelle levering grote voorrad en lieve medewerkers

super winkel

duidelijke website en snelle levering, ruim assortiment.

Ik ben een zeer tevreden klant

zeer goed gevulde winkel, betaalbare prijzen, punten besparingsprogramma . ik en mijn hond we zijn erg tevreden

Dik tevreden!

Bestelling wordt snel bezorgd. Zit altijd iets extra lekkers bij voor onze hond.

Bij wijziging van de bestelling snel contact en naar volle tevredenheid opgelost.

Top en snelle levering

Ik heb eerder bij een andere leverancier bestelt ,moest ruim een week of langer wachten op mijn bestelling.

goed en snel geregeld

de bestelling is correct, snel en goed verpakt afgeleverd

Zoals altijd geweldig.

Snelle service, betaling en verzending.

Levering tot nu toe binnen twee dagen, ook tijdens eerste coronagolf waarin nogal veel webshops Postnl de schuld gaf voor vertraging. Verder hebben ze een duidelijke website zonder al te veel poespas.

Goede prijs goede service

Meer als 10 jaar geen problemen:)

Altijd in 1 klik geregeld en snel in huis

Fijne webshop. Nabestellen is ideaal en met 1 klik geregeld. Wordt ook snel verzonden, geen gesleep meer met 9 kilo zakken voer!

Snelle levering, keurige prijs.

zeer goed

goede service

Goede prijs en zeer snelle levering met gratis een extraatje

Goede service, groot assortiment. Altijd een extraatje bij de bestelling

Altijd snel het voer voor mijn hond in huis.

Superservice

Als ik vragen heb wordt ik echt heel snel gebeld en zeer vriendelijk wordt er gereageerd. Zelfs pas een kortingscode vergeten en dat werd asap geregeld! Topservice!

Top winkel

Uitstelde service.

zoals ik gewend ben van Petfooddiscount: uitstekend

De producten zijn prima; de prijs is dat ook. De communicatie is helder en ze doen wat er beloofd wordt.

snel en compleet

snel alle spullen voor de hond in huis

perfect

Levert correct en snel