Ruime keus assortiment, slecht levering

Petfood discount heeft een ruim assortiment met een duidelijke omschrijving. Wij zijn alleen minder tevreden over de pakketdienst. Bij onze vorige bestelling reed de pakketbezorger na levering tegen de dozen aan. Gevolg was drie blikken kapot en de rest gebutst. Wij hebben daar toen geen werk van gemaakt, omdat we het voer nodig hadden. De kapotte blikken hebben we weg gegooid. Vorige week weer een bestelling gedaan. Die zou volgens TPG zaterdag worden geleverd. In de loop van de dag wijzigde de leverdatum en kwam het pakket pas maandag. De bestelling zat niet meer in de originele verpakking, maar was in een andere doos gedaan. Er zat een sticker op dat de zending was beschadigd en ze de producten in een andere verpakking hadden gedaan. Gelukkig waren het blikken en was alleen de folie er omheen beschadigd. Ik vind het jammer dat het zo moet. Ik had altijd meer vertrouwen in de TPG dan in DHL of DPD.

Snel geleverd. Goede prijs

Prima service. Alleen track&trace niet geheel duidelijk. Maar levering zoals aangegeven bij bestelling

1 van de zakken kwam gescheurd binnen

Mijn puppy is er nog niet, dus verder weet ik nog niet wat de ervaring is

Leveringen altijd goed en op tijd, makkelijk en goed werkende webside. Praktisch: herhaal bestellingen zijn makkelijk te plaatsen

Altijd betrouwbaar

Goede service, snelle levering

Snelle service en erg attent door de attentie

Snelle service en erg attent met het kanootje aan zakje voer wat bij de levering zat .

Behulpzaam meedenken en zaken doen

Altijd weer tevreden!

Bestellingen worden altijd snel afgehandeld en geleverd en ik ben zeer tevreden over de prijs. Door de ruime keuze bestel ik hier met genoegen al jaren al mijn kattenbenodigdheden, elke maand weer. Graanvrij kattenvoer met hoge concentraties vlees (80% +) die elders moeilijk te verkrijgen zijn en minder voordelig koop ik dus hier samen met de andere benodigdheden. Zeer blij met jullie mensen van Van Noord's Dierenvoeders!

Uitstekende service

Na jaren klant te zijn, wordt alles altijd nog steeds netjes op tijd verzonden en afspraken nagekomen

Snel, goede prijs, goede producten en leuk extra test zakje eten er bij voor de kat :)

Prima afgehandeld

Mijn bestelling had ik na 2 dagen in huis en tot m'n verrassing zaten er ook wat samples bij de bestelling. Hartstikke leuk!

Op tijd en goed!

Ik ben en blijf klant!

Gewoon goed

Altijd snelle levering en vriendelijke

Xxx snelle en correcte levering. Makkelijk om te bestellen. Duidelijke website.

Niets op aan te merken!

Snelle service, goede prijs, netjes verpakt en nog een leuk presentje voor mijn paard en de hond van de buren ook!

Zoals verwacht...

Eerste keer online na al jaren klant te zijn in Amstelveen... Prima, snelle levering. Fijn.

goede service en levering

erg tevreden . ik bestel hier vaker

Snelle levering en altijd een verrassing erbij

goed product, gunstige prijs, snelle levering

na inmiddels 7 pogingen is het nog steeds niet gelukt een functionerend account aan te maken, misschien kromme volt in de website ?

altijd oké

Snel besteld, snel bezorgd

Ik kan mijn eerdere bestellingen makkelijk terug vinden en op basis hiervan snel eenzelfde bestelling doen. Betaling verloopt ook altijd prima (geen vastlopers in het betaalprogramma) en de bezorging gaat altijd goed. Kleine tip voor het inpakken van goederen: maak meer gebruik van beschermend materiaal bij het afsluiten van een doos. Ik sneed bij de laatste bestelling bijna een zak kattenbakvulling van 20 ltr. in het midden open bij het doorsnijden van het tape. Verder alles prima!

de hond vind het heerlijk

goed en snel in huis

Prima service, niets op aan te merken!

Prima service, niets op aan te merken!

Perfecte service

Snelle goede service met een goede prijs kwaliteit

Zo lang ik hier al bestel is het altijd goed

Altijd goed en op tijd

Oude Karselaan 15