Zo als altijd snel en accuraat

Zo als altijd snel en accuraat

Heel positief.

Was mijn eerste bestelling en dik tevreden! Prijs kwaliteit in orde. Goede service en snelle verzending. Ik kreeg zelfs monstertjes meegestuurd, wat ik zeer kan waarderen. Wij gaan zeker terugkomen.

zeer goed

ik heb alleen maar zeer goede ervaringen met van Noord's dierenvoeders

een goede winkeltje

goede prijzen ,snel levering. altijd goed

Helemaal goed

Bestelling gedaan op overzichtelijke site voor een goede prijs. Volgende dag geleverd in de pakketautomaat helemaal top

Geweldig goede en snelle service. Bedankt!

niet weer he!

Uitstekende levering zoals altijd

Snelle levering, goede prijs

Houd zich aan de afspraken

Juiste levering, heldere communicatie, vaak akties.

prima prijs, snelle adequate levering

breed assortiment, prima prijs én dan ook nog snelle levering. uitstekende service.

zoals altijd: TOP!!!

snelle levering, concurrerende prijzen, mooie HQ producten en een heldere website

perfect zoals gewend.

Goede producten tegen een voordelige prijs. en levering volgens afspraak.

Snelle en correcte levering.

Snelle levering, producten snel in huis.

Prima.

Al de CARE Katten Producten, Speciale dieet Kattenbrokken evenals de blikjes Nat voer waren op voorraad en zíjn keurig geleverd volgens afspraak in een stevige doos. Helemáál TOPPIE. Tot mijn grote verrassing was er tevens een passend cadeautje ingesloten voor onze Maine Coone kater met een huid/haar probleem. Heel erg leuk en zéér attent dat hier naar gekeken wordt ennnn híer rekening mee gehouden wordt. Dan hebben de daadwerkelijke klanten, de dieren ... er daadwerkelijk óók echt wát aan en hier zijn de baasjes en bazinnen zeer content mee ... Tip : De mogelijkheid om per hoeveelheid in tray bv. in dit geval het Natte voer per 6 blikjes te kunnen gaan bestellen en dan de mogelijkheid dat je geen losse blikjes geleverd gaat krijgen.

I have a pleasant experience with the Pet Food Discount shop.

Thank you for fast delivery, a great assortment and surprises in my order.

snelle bezorging

Super good

Very fast delivery

Prima bezorging en service

Zie bovenstaande

Makkelijk om te bestellen en snelle levering

Makkelijk en snel

Super bedrijf.

Nu we verhuisd zijn is Van Noord niet meer om de hoek. Het is superhandig dat we nu on line dezelfde goede service krijgen!

Klantgericht en vriendelijk

Ik werd als nieuwe klant vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.

Alles volgens plan verlopen

Netjes geregeld, geleverd op tijd met de juiste informatie Ik had wat problemen met de site ook die werelden opgelost na 1 mailtje top gedaan.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen