super handig en goede service

Om meer duidelijkheid te krijgen over een aantal producten heb ik de winkel gebeld. De medewerker die ik aan de telefoon kreeg heeft mij hele goede informatie gegeven, zodat ik wist wat ik bestelde. De producten kwamen goed verpakt aan en snel. Dankjewel

2 zakken hondenvoer besteld met 2 gratis trainers daarbij! Ook waren er nog 2 kauwstaafjes en een proefzakje nieuwe brokken bij. De hond vond het geweldig, waren beide aangenaam verrast! Bij de vorige leverancier van dezelfde hondenbrokken kreeg ik maar 1 gratis snack bij mijn bestelling van 2 zakken. Heel karig als je het hiermee vergelijkt. Volgende keer bestel ik hier weer!

Snelle levering, tegen een correcte prijs

Nergens anders zijn de cheweezen aan een redelijke prijs.

Helemaal tevreden!

Meerdere malen besteld en helemaal tevreden.

Zeer tevreden over snelle levering. En altijd wat extra voor de honden super.

Betrouwbaar en vriendelijk

Doen wat ze beloven en heerlijke gezellige winkel met erg behulpzaam personeel

Altijd iets extra,'s bij mijn bestelling

Ontzettende fijne winkel!

Ik bestel hier altijd mijn hondensnacks! Het is erg makkelijk om online te bestellen. De prijzen zijn scherp! Je bestelling wordt heel snel verzonden, met altijd iets lekkers er als extra bij. Tevens is er een leuk spaarprogramma voor korting!

prima en op tijd bezorgd

Na plaatsing snelle bevestiging en alles compleet.

vlot

Vlotte en correcte levering, top !!

Petfooddiscount is een top bedrijf!

Jarenlang koop ik hier ons hondenvoer en altijd is de levering keurig op tijd en wordt er zorg besteed aan de bestelling.

Levering was snel en in prima staat

Levering was snel en in prima staat

fantastisch

eerste maal besteld en voldaan aan mijn verwachting op tijd geleverd en correct product

Meer dan tevreden

Goede prijzen en hele snelle levering! Enige nadeel is dat ik de site niet heel gebruiksvriendelijk vind.

Vlot en compleet geleverd

Top, zoals altijd!

Snelle levering, veel goedkoper dan om de hoek en nog thuisbezorgd ook. Vriendelijke klantenservice en kundig advies. Top!

Prettige website, snelle kevering

Dag te laat, maar

Bestelling is een dag te laat geleverd, maar dat was omdat 1 van de artikelen die ik had besteld niet op voorraad bleek. Heb daar netjes een mail van ontvangen, dus TOP! En nu was de levering compleet.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Snelle en correcte levering

Geweldig geregeld.

Direct na de bestelling werden we op de hoogte gehouden wanneer het pakket zou verzonden worden. Ook werden we op de hoogte gehouden wanneer het werd geleverd. Zeer correct. Meer als tevreden Ik heb Uw zaak al aan meerdere personen aanbevolen.

Super snel super goed en goed verpakt Gewoon tip dus

gewoon top !

Bestellingen worden altijd snel geleverd en voor de huisdieren zit er altijd een lekker presentje bij.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen