Geweldige zaak

Geen problemen met de levering van spullen, doen wat ze beloven

goed en goedkoop.

Vlotte levering, en producten voor een goede prijs, Netjes

Altijd snel verzonden en in huis

Hoewel ik altijd grote hoeveelheden bestel, krijg ik altijd 1 of 2 dagen later mijn gehele bestelling in 1x keer. Kortom: top!

Goede service en snelle levering!

Ik ben heel erg tevreden met de service, snelle levering en prijzen. Dank u daarvoor. Ik zal zeker aanbevelen aan dieren liefhebbers.

Ik ben een vaste klant van deze winkel en ben zeer tevreden. Van bestelproces tot levering loopt alles soepel en is de communicatie top. Ook eenmaal meegemaakt dat een item niet op voorraad was, ik werd daarover gebeld en we hebben de opties besproken, helemaal top. Ook het sparen voor korting is fijn!

Ik ben heel tevreden.

Altijd compleet en keurig op tijd geleverd.

Snelle levering en super vriendelijke mensen!

Prima webshop!

Prima prijs, pakket altijd netjes verpakt, nalevering ook prima. Niks te klagen!

Uitstekend service met een vriendelijke prijs

Verrast

Ik had 2 voedsel containers besteld. Toen ik ze opende zat er wat lekkers in voor de hond. Incl. een spaarkaart en boekje met uitleg over het voer.

ik wacht nog op de levering en een reactie van de klantenservice

Helaas kan ik niet positief zijn over petfooddiscount omdat ik de bestelling nog niet ontvangen heb. Ik heb een mail hierover naar de klantenservice gestuurd, maar nog geen reactie terug. Ik wacht af...

Snelle levering, telefonisch prima bereikbaar

Bestel al jarenlang bij Van Noord, nooit enig probleem ervaren, zie : hierboven

Fantastisch!!

Altijd goed, correct, vriendelijk, snelle levering

SUPER

Prima kwaliteit,voordelige prijs en snelle bezorging.

Vlotte service

Een zeer vlotte en betrouwbare service.

snelle levering en goede service

Al jaren onze vaste leverancier voor onze KNGF-moederhonden.

Prima geen problemen

Alles is prima

Snelle levering zoals altijd, prima producten.

Is prima. De gevraagde dingen komen netjes aan en we worden goed op de hoogte gesteld wanneer en hoe

Wat ik hierboven schreef. Alles gaat zoals afgesproken. Wij hebben totaal geen klachten.

Zeer fijne site ik bestel hier vaker mijn hondenbrokken vrijdags besteld volgende dag in huis .En betrouwbaar.

Beetje jammer van de verzendkosten

Een zak Renske droogvoer besteld van €67,95. Omdat dit boven €49,00 is, ging ik er vanuit dat de verzendkosten gratis waren. Niet dus want de waardebon van €30,00 ( 400 Renske spaarpunten) werd er vanaf getrokken en zodoende moest ik toch €3,95 verzendkosten betalen. Niet echt klantvriendelijk want Petfooddiscount krijgt gewoon €30,00 uitbetaald voor mijn 400 spaarpunten en dan steken ze dus die €3,95 in eigen zak. Jammer!

Zoals altijd goed

Dat kleine blikje natvoer dat ik mee heb besteld om geen verzendkosten te hoeven betalen valt enorm in de smaak. Herrmanns bio Eend. Jullie verkopen alle smaken maar helaas niet alle formaten. Herrmann's heeft dit biologische natvoer ook in 400 en 800 gram. Ideaal voor eliminatiedieet EN ook geschikt voor KATTEN. Misschien een idee om het op te nemen in het assortiment of desnoods op aanvraag te bestellen. Ik vind blikvoer altijd stinken maar dit kan zo op een toastje tijdens een verjaardag.

goede service en bovendien ook snelle levering én goed verpakt :-) cadeautje is ook altijd leuk!

Ik heb steeds een vlotte aankoop ervaring met alles wat ik bij hen reeds kocht. Alsook de snelheid van leveren als het te woord staan loopt op wieltjes. Ik ben fan :-)

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen