Wederom top!

Ik heb inmiddels meerdere malen een bestelling geplaatst bij Pedfooddiscount. Snelle levering, keurig verpakt en een hele leuke attentie voor onze hond erbij ! Kortom: een aanrader!

Altijd alles goed

Altijd is alles goed

Altijd een snelle levering, betrouwbaar! Andere buitenlandse bedrijven zijn soms iets goedkoper maar dan moet je maar zien wanneer je het krijgt. Nee ik ben echt tevreden! Ook leuke spaaracties!

goed geregeld

vlotte levering en duidelijke communicatie

Top! Fijne hulp bij betaling.

Zoals boven! Ben niet zo goed meer met de computer (leeftijd...) maar ben perfect geholpen. Heel veel dank!

Wat een fijne winkel en super personeel

Snelle levering en personeel dat met je meedenkt heel fijn !

Goede prijs, makkelijk te bestellen, bestelbevestiging en status netjes per mail, snelle levering, keurig verpakt, extra verrassing voor de hond erbij. Alles dus prima afgehandeld!

Heel fijn en respectvol en een hele goede service. Ben al een tijdje klant en dat hoop ik nog lang te blijven. De prijzen zijn ook super.

Bijzonder snelle levering

Bijzonder snelle levering

excellent!!!

I always order online! It's always on time, and if they don't have the product they contact me immediately!!! I'm very happy with the services provided

Makkelijk en snel besteld. Snel geleverd en netjes verpakt.

Snel

Bestelling werd boven verwachting van PostNL toch de volgende dag bezorgd. Netjes verpakt, voor een snelle en correcte levering.

Altijd op tijd en alles wordt goed geleverd. De prijs is ook goed!

uitgebreide keuze en prima levering

Uitgebreide keuze en prima levering. Voldoet helemaal aan de verwachten. De prijs voor de producten die ik gebruik ( Acana) is nergens zo laag.

Gewoon goed

Snel en goed en wat extra dingetjes erbij, heel fijn!

uitstekende service

Gemakkelijk besteld op overzichtelijke website en keurig en op tijd geleverd.

Prima site

Snelle nette levering

Alles keurig op tijd en veel aanbod

ik kan niets negatiefs zeggen

Uitermate tevreden over de samenwerking met deze petfooddiscount

Zeer competent personeel. Snelle en degelijke afhandeling. Jammer van de behandeling van de verzending door Post NL. Reeds 2X besteld en 2X alle doosjes beschadigd. Eerste X verzonden met duidelijke vermelding BREEKBAAR. Houden daar geen rekening mee. Gooien het pakje gewoon over de poort.

Tevreden. Heldere communicatie en afspraak=afspraak

Prettige winkel, goede prijzen. Netjes verpakt en duidelijke heldere communicatie. Verbeterpuntje: meer cadeau stokjes voor de puppy. Die is er verslaafd aan:)

geweldig

goede firma

Verzorgd,goede prijzen,altijd een aardigheidje .

Kwaliteit voer voor een redelijke prijs en snel bezorgd

Al vaker besteld bij dit bedrijf. Wordt altijd netjes verpakt geleverd met een extra traktatie voor de hond.

Service

Wederon een 100% service Altijd erg leuke kadootjes als extra. Als speciale verrassing deze x behalve snoep voor het beest ook een slimme stevige shopper voor de baas!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen