Uitstekend!

Uitstekende kwalitatieve producten tegen zeer goede prijzen, snelle levering, en zeer goede service!

Aan te raden voor een ieder

Na gemaakte bestelling nog te wijzigen

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, leuk extraatje erbij voor onze honden. Kortom voor herhaling vatbaar

Goede service!

Goede service!

Ik ben tevreden met de levering.

Meer hoef ik er niet aan toe te voegen.

snelle levering, goed geholpen bij klantenservice

Site overzichtelijk en werkt prettig, snelle levering en vriendelijk te woord gestaan bij klantenservice.

Prima bedrijf. Duidelijke website.

Snelle levering.

Prettig

Prettige ervaring, snelle levering en leuke extra’s erbij voor de hond. Top.

Geen aanmerkingen.

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering

Klantvriendelijk

Makkelijk producten bestellen en geleverd zoals is afgesproken.

Zie hier boven

Een aanrader!

Super service, snelle levering en goede prijzen

Ga zo door!!

fantastisch...snelle levering...goede prijs.....vriendelijke klantenservice!!

zie bovenstaande

Super als altijd

Levering op tijd goede service

Top !

Goedkoop en snel geleverd.

Tevreden

Al een paar keer besteld, snelle levering. Steeds extra lekkers erbij voor mijn hond en niet te vergeten gunstig geprijsd Kortom een erg tevreden klant

Goede snelle levering voor een goede prijs. Koop hier al jaren zal ik blijven doen zolang ik dieren heb.

heel goed

goed en correct mooi verpakt top

Lekker snel

Bestel net regelmaat hier bepaalde spullen, alles super netjes verpakt en snel geleerd.

Altijd betrouwbaar, snel en goed

We bestellen het voer voor onze hond(en) al jaren bij Van Noord (petfooddiscount) en daar is nog werkelijk nooit iets mis gegaan. Dus altijd betrouwbaar, snel en tegen een hele faire prijsstelling.

Gewoon goed!

Prima website met veel informatie. Kwalitatief zeer goed kattenluik gekocht tegen een scherpe prijs. Was degelijk verpakt en werd snel geleverd. Goede uitleg t.b.v. montage. Kattenluik werkt prima, dus een tevreden kat en klant!

super

super service en levering