Zeer professioneel

Het hoeft ook allemaal niet zo snel! Of we dat hondenvoer nu krijgen in 1 dag of in 2 dagen, maakt niet uit. Het moet nog doenbaar zijn voor de bezorgers ook.

Top shop snelle levering

Snel makkelijk en veilig

Erg makkelijk, thuisbezorgd en ruim assortiment

perfect

perfect

snel, goed en betrouwbaar

Veel keuze, goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering en goed verpakt.

gunstige prijs en snelle levering

Mijn ervaring is dat de hond de brokken zeer smakelijk vindt en tevreden is over de snelle levering en de info tussentijds, wat heb ik dan nog te wensen !

Prima prijs/prestatie

Ik bestel al het eten voor hond en kat bij Petfood. Bestelde wordt altijd super snel geleverd en er zit altijd iets extra’s bij.

Was weer helemaal top

Was weer prima, zeer tevreden

Snelle service. Een keer telefonisch contact gehad, de vraag is vriendelijk en goed beantwoord. Begin Juli wilden wij persoonlijk de brokken op halen, dit is niet gelukt doordat de afslag van de snelweg was afgesloten. Wij moesten hierdoor flink omrijden en aangezien wij een afspraak hadden zijn wij doorgereden.

Breed assortiment, snelle levering en zit altijd wat extra's in.

Snelle bezorging en goede prijs

Altijd voorradig, redelijke prijzen en snelle levering

Aanrader

Zelfs in de corona crisis van maart , april en mei kregen mijn jongens hun brokken, van tevoren bericht dat het wel langer kan duren ook met bezorgen maar je kan ervan opaan dat het voer aanwezig is, besteld kan worden en geleverd. Bij vragen of onduidelijkheid is men telefonisch bereikbaar en je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

top ervaring, steeds weer snelle service met goede producten

Eerst in Amstelveen in de winkel top service, advies en producten. Na onze verhuizing naar Friesland dezelfde kwaliteit maar nu online met een razendsnelle levering. Heel blij mee

Duidelijke site, snelle en correcte levering.

Zeer klantgericht!

Snelle service en de beste prijzen

en ter plekke ook nog enorm behulpzaam !

heel tevreden

Snelle levering, prima!

Snelle bezorging, altijd wat extra’s

Wederom een snelle bezorging. En leuk dat er altijd wat extra’s in de doos zit om te proberen!

1 woord geweldig, super service

geweldige service en advies

goede service

prima service

Snelle levering en zelfs een lekker cadeautje voor de hond!

De bestelling was de volgende dag al in huis. Er zaten zelfs nog wat lekkere verrassingen voor de hond bij! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zeer goede service

Altijd zeer goede service. Mocht je wat vergeten zijn, even bellen en het wordt zeer snel opgelost. Echt super fijn en netjes.

uitstekende zaak

breed assortiment, snelle, adequate levering tegen prima prijs.

Reasonably priced cat food, delivered to my door!

It's nice to be able to buy cat food in bulk, without having to worry about biking it home. We buy the more pricey foods, and we can get it slightly cheaper here. Win-win :)

Snelle goede service en allervriendelijkst personeel

Bestelling gedaan en opgehaald in de winkel. Alles was snel op orde! Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster en kreeg zelfs nog wat proefzakjes met brokjes voor de hond mee.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen