betrouwbaar

Snelle en goede bezorging. Netjes verpakt.

werd snel geleverd , goed verpakt en nog extra's voor de kat om uit te proberen

Prima winkel en persoonlijk.

Zoals altijd een goede bezorging en vriendelijke toon. De producten zijn als beloofd en de proef zakjes zijn altijd leuk. om te ontvangen.

Goede voorraad en snelle levering. Super

Goede voorraad en snelle levering. Super

Ik ben heel blij met mijn nieuwe flap van de pet portie!

Na de bestelling was het product binnen!

goede website en snelle levering

Concurrerende prijs en snel probleemloos geleverd.

Binnen 2 dagen zonder problemen geleverd.

Super producten, super snelle levering

Ik was op zoek naar een biologisch kattenvoer. Dank de supergoede service had ik deze binnen 24 uur in huis en heb ook nog 2 voor 1 gekregen als kennismaking actie van de merk. Superleuk, heel veel dank! Vanaf nu bestel ik al mijn dierenvoer bij Pertfoodiscount.

Excellent and fast service

I ordered on a Friday and I received the dog food on the next day. There were also some freebies in the order that my dog loves!! I 100% recommend it!

Ben tevreden.

Ben tevreden raad het iedereen aan.

Een tevreden vaste klant

Ik ben intussen vaste klant geworden. Jullie verkopen het voer dat mijn katten nodig hebben i.v.m overgevoeligheid voor granen / gist en andere toevoegsels in standaard voer. Goede service, snelle bezorging en altijd een klein gebaar extra. Waardeer ik zeer! Ik ondek ook steeds meer natuurlijke snacks en dergelijke bij jullie in de webwinkel. Erg fijn.

Goed en snel

Snel en goed verpakt

prima hoor alles wordt goed verpakt en bezorgd.

Goede ervaring met petfooddiscount en waar het goed is blijf je bestellen en ga je niet snel naar een ander bedrijf.

Uitstekend.

Uitstekend.

bestelling afhandelen wederom zoals te doen gebruikelijk

bestelling hondenvoer via een zeer duidelijke website. financiele afhandeling zeer eenvoudig met onmiddelijk een bevesting van bestelling en betaling. aflevering zoals aangegeven bijna binnen een dag. fantastisch

Snelle en goede levering van bestelling

Fijn! Het voer snel in huis, niet sjouwen met tientallen kilo's voer en het aan huis bezorgd krijgen. Snel en goed geleverd!

Altijd snelle levering en super service

Al vaker hier besteld van brokken, hondenmand tot snacks en speeltjes. Scherpe prijzen, goed advies, snelle levering en er zit ook altijd iets lekkers bij voor de hond :)

Snel en makkelijk

Cx

Ik ken van noord's al langer..

ik ken van Noord's Dierenvoeders al, woon er in de buurt maar nu keer online bestelling proberen en dat ging ook volgens afspraak.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Ze hebben altijd goede aanbiedingen in hondenvoer en een snelle levering.

Zeer tevreden over het hondenvoer, en de gratis snacks.

Bestellingen komen altijd op tijd en goed verpakt binnen. Als je 2 zakken voer bestelt krijg je die netjes als twee pakketten aangeleverd zodat niemand zich hoeft te vertillen.

Geweldige service altijd weer.

Snelle service en uitgebreid assortiment

Goede commutatie en snelle service.

Bij eerste bestelling kwam ik niet goed uit, medewerkers hebben mij hierin goed begeleid. Nu is bestellen een standaard procedure (via KNGF bestelling). Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. De afgesproken tijd van brengen wordt goed aan gehouden.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen