Geweldig top ben er heel blij mee en je wordt er heel goed geholpen

Je wordt er heel fijn geholpen

Zoals altijd geweldig

Super snel geleverd Goede service. Nog nooit teleurgesteld.

Snelle levering goede kwaliteit!

Prima levering!

snelle levering en gunstige prijs

gewoon een goed bedrijf

in een woord perfect

laats had ik mij vergist met een bestelling even gebeld advies bestel opnieuw ,verkeerd product terugsturen zo gezegd zo gedaan binnen i dag kwam weer een mail dat het werd gecrediteerd . dat noem ik nu superservice kunnen een hoop providers wat van leren ga zo door gr Lei wolters

altijd goed uitgevoerd en op tijd

prima webwinkel

Al jaren top leveringen

Al jaren worden bestellingen prima geleverd, website prima . Nu ff geen beoordelingen meer sturen svp ! Al tig x ingestuurd

Super producten en goede service

Nooit problemen met levering. Netjes antwoord op vragen. Goede producten

Als altijd prima levering!

Keurig geleverd op de afgesproken dag, leuk dat er ook altijd iets lekkers voor de hond gratis wordt meegeleverd!

Altijd hele goede ervaring, koop hier altijd de brokken en snacks voor mijn hond. Goede service, snelle levering.

Markt wordt beschermd en prijzen opgedreven

Ik moet het helaas ergens kopen en dat is voor de hoofdprijs. Diervoederproducenten en de leveranciers drijven de prijzen op. Is er één die goedkoper levert, dan wordt die er door de fabrikant als leverancier gewoon uitgegooid. 10 kg honden- of kattenvoer voor 45,-? Bespottelijk!

Uitstekende prijs, goede service

Bestel al jaren bij Petfooddiscount, nooit klachten gehad. Goede prijs en service, snelle verzending.

Altijd goed!

Prompte levering en nooit gedoe.

Jammer dat de ver zending via DHL Gaat komen nl bij ons rond 8 uir s avonds nooit overdag

Keurig. Mijn bestelling was niet geleverd (post zei van wel) Gebeld en dezelfde dag stond mijn bestelling voor de deur. Super!

UItstekend

Opnieuw goed en op tijd geleverd

Snel geleverd.

Goede prijs

Op tijd geleverd aan het juiste adres. Vriendelijke leverancier!

Prima bedrijf.

Goed geholpen

meerdere keren voer besteld en goede service

goede prijs kwaliteit verhouding en prima service

Makkelijk, snel, en als je mazzel heb met korting.

ruime keus

Snelle levering, goede prijzen en altijd iets lekkers voor onze viervoeters, top!!!

Goede snelle service (en niet duur)

Zie hierboven

Afspraken nakomen

Reeds meerdere malen voor onze pup voer besteld en altijd de volgende werkdag ontvangen. Top.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen