goede service

ik bestel al een aantal jaar mijn kattenbrokken online en het gaat altijd goed. Goede prijs snel geleverd en soms een extraatje voor de kat erbij.

Tevreden

Correct en steeds op tijd geleverd

uitstekend

snel

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Ik vind de site duidelijk en kan snel vinden wat ik wil bestellen. Het bestelde komt netjes op tijd thuis. De prijzen zijn ook zeer concurrerend.

Snelle levering , goedkoopste , netjes verpakt , leuk dat je er wat lekkers voor de dieren bij krijgt en dat je kan sparen voor kortingen

Makkelijk te bestellen en snelle bezorging

Super, zoals altijd

Ik bestel al een tijdje hier, en de levering is altijd snel, tevens goed verpakt. Altijd samples erbij. Heel tevreden

top!!!

altijd keurig verzorgd

heel netjes. ik vroeg om een bevestiging en kreeg keurig een mailtje.

ook nog wat extra producten in de bestelling.

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte en correcte levering

Opties

Ik ben overgestapt naar jullie omdat ik de hills blikvoer ook per stuk kan kopen

Besteld en de volgende dag geleverd met altijd iets extra’s erin voor mijn hond. Geweldige winkel en online shop, heel groot assortiment.

Snelle levering goeie service

Altijd snelle levering, altijd een traktatie erbij voor de hond!

Fijn om grote zware zakken hondenvoer thuis te laten bezorgen, ook als niet alles direct leverbaar is wordt actie ondernomen en goed gecommuniceerd. En mijn hond kijkt echt uit naar de lekkere traktatie die er altijd in de doos zit. Dik tevreden dus!

Snelle Levering

Ik heb mijn bestelde artikelen snel op tijd ontvangen. Bij mijn pakketje was ook een leuke extraatje voor mijn hond. Heel erg leuk en attent van ze.

Super snelle levering, alles top!

(Y)

Bestelling goed en snel geleverd

Super service

Bestel altijd via internet en na 1 a 2 dagen krijg ik mijn bestelling netjes geleverd .ook nog voor een hele mooie prijs.

uitstekend

Snelle nette levering

Altijd heel tevreden

bestel al een hele tijd en ben nooit teleurgesteld

Bijzonder correct en klantgericht

Het product dat ik besteld had, bleek op dat moment tijdelijk uitverkocht en niet onmiddellijk beschikbaar. Ik kreeg hierover een email met de mededeling dat het product besteld was bij de leverancier en de vraag of ik bereid was te wachten of de voorkeur gaf aan restitutie van het reeds betaalde bedrag. Tevens werd ik hierover ook telefonisch benaderd. Er werd dus echt moeite gedaan. Ik heb ervoor gekozen te wachten en twee dagen later werd het product bezorgd. Erg lang heb ik uiteindelijk dus niet hoeven wachten.

Erg goed

Service is erg goed

vlotte service, snelle levering

Wat ik bestel wordt snel en goed geleverd.

positief

Snelle verzorgde leverantie