Heel erg goed

De bestelling was de dag na de bestelling al bij mij. Het is een prima zaak met een heel goede prijs.

In één woord: super

Geweldige service, zelfs in coronatijd waar je overal eeuwig moet op wachten, gaat het bij petfooddiscount snel als altijd, zelfs over de grenzen heen. Super!

Prima geleverd!

Levering conform bestelling, snel, goed verpakt.

Makkelijk en goed

Prima service, snelle levering.

Prima! Altijd goed en netjes geleverd.

uitstekend

altijd mooi volgens planning geleverd !! Top

Goede service en snelle bezorging.

Van Noord's service en snelle levering is perfect. Een groot assortiment met ruime keuze. Snel geleverd en goed verpakt. Elke week feest voor onze drie teckels als de TNT komt, super.

Alles verloopt naar wens en snel.

Alles verloopt naar wens en snel.

Altijd goede service en goede prijzen

Ik bestel bijna alle voeding en speeltjes voor onze Labradoodle bij Van Noord. Goede kwaliteit voor een prima prijs. En altijd goede service!

Snelle service en ruim, kwalitatief goed assortiment!

Wij zijn erg tevreden en onze hond ook ;-) Ze leveren als enige in Nederland het merk Arden Grange, maar hebben ook nog heel veel anders!

Snel, accuraat en duidelijk

Duidelijke site Mooie aanbiedingen Heldere communicatie na bestelling Snelle verzending Iets extra's bij de bestelling altijd leuk

keurig netjes

Verzorgd, netjes op tijd

Snel met versturen

Goede kwaliteit en snel met versturen van gekochte kattenvoer

Snelle goede levering

Zie boven

top ervaring met producten, levering en klantvriendelijkheid

Ik ben reeds lange tijd regelmatige klant en apprecieer de voordeelpunten. De prijzen zijn goed en promoties graag gezien. Gebruiksvriendelijke website en vlugge levering. Gemakkelijke communicatie met klantendienst.

Uitstekend!

Uitgebreid assortiment. Bijna alles wat ik nodig heb voor mijn kat en mijn hond vind ik bij Van Noord's Dierenvoeders. Vriendelijk en deskundig personeel.

Alles onder 1 dak

Klantvriendelijk, goede service, goed geprijsd en altijd een attentie bij je bestelling.

Bestelling is altijd in orde

Al jarenlang bestel ik hier voer voor de katten. Als er iets is wordt het goed opgelost. Ik kan erop vertrouwen als ik bestel dat het gewoon geleverd wordt en de communicatie wanneer is helder. Dat vind ik belangrijk. Het voer van Arden Grange valt bij de katten goed in de smaak.

Prima prijs, goede service, snelle verzending.

Perfect !!

Bestel steeds producten voor onze puppy bij Petfootdiscount en heb er nog nooit klachten over gehad ! , Super service en snelle levering. Goud bedrijf !

Goede service met wat extra en goed te volgen kwa bezorg tijd enz

Snelle levering en een juiste kwaliteit prijs verhouding

Snelle goede service, goede prijs en vele leuke extra proef monstertjes gehad

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen