Ik ben super tevreden!

Ik ben super tevreden! Over alles

Snel, goed en betrouwbaar

Zeer goede ervaring, leuke spaarpunten actie, kortom een fijn bedrijf.

Geleverd volgens afspraak met aantal extra samples

Goede ervaring

Scheelt aanzienlijk in prijs. Altijd zeer snelle levering én altijd wat extra's in de doos, waardoor ons hondje altijd heel blij word wannneer hij een doos van jullie binnenkomt. Eén keer was het bestelde product niet op voorraad en werd ik hierover gebeld. Toen kreeg ik een duurdere zak opgestuurd maar hoefde het verschil niet bij te betalen. Super service.

Eenvoudig bestellen via de site. Indien niet op voorraad wordt er direct contact opgenomen. Spullen zijn goed verpakt en worden snel verzonden. Leuke spaar -en kortingsacties

Heldere site, snelle levering

Super goed geregeld

Goede webshop en stipt geleverd

Snelle levering alles in orde, goed e website.

Netjes en snel geleverd

Nu voor de 2e keer een bestelling geplaatst en beide keren de volgende dag al geleverd. Ook leuk dat er iedere keer iets lekkers voor de hond is bijgesloten.

Top service !

Snelle en nette verzending, spaarsysteem en prima webshop. Al heel veel bestellingen geplaatst en altijd zeer tevreden

Super uitgebreid assortiment en snelle levering

Kwaliteits producten met scherpe prijzen. Goede service en website en snelle levering

Groot assortiment en goede prijzen.

Fijne website en vlotte levering. Betrouwbaar.

Goede en snelle service.

Snelle en correcte levering. Ben hartstikke tevreden.

Slecht

Als je besteld geeft men aan dat het bezorgd wordt maar het wordt gedropt bij een afhaal punt.Wij zijn allebei ouderen met een handicap dus moeten iemand vragen is het een probleem om te bezorgen?Als dat zo is laten we het voortaan door een lokale winkelier doen.Toen we voor het k.n.f.g bestelde was er nooit een probleem.

Betrouwbaar, zorgvuldig en vriendelijk.

zie boven

Snelle levering en product voor een prima prijs.

Snelle levering, prima service

Pakket was kwijtgeraakt bij PostNL, werd keurig opnieuw uitgeleverd. Ik bestel vaker bij deze winkel, levering gaat altijd snel en goed. Ruim assortiment.

Goede producten

prima service

Een duidelijke website en snelle levering

Snelle levering, tevreden!

Prima service goede producten

Altijd goede aanbiedingen. Goede service, snelle levering. Altijd iets lekkers extra voor de hond.

Snel, accuraat en eenvoudig

Goede ervaringen met deze firma.

Goede service, goed contact waar nodig en snelle bezorging.

Erg goed . Ik mis alleen 1 soort blikvoer voor honden namelijk Gran Carno van Animonda.

Altijd alles volgens afspraak

Levering altijd volgens afspraak, direct reactie via de mail.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen