Alles top geregeld

Snel en betrouwbaar

Klantvriendelijkheid

Snelle levering en prima prijzen.

Goeie service

Goeie service.

Snel, kwaliteit en doen wat ze zeggen

Ik koop maandelijks mijn hondebrokken online bij van Noord. Tot op de dag nauwkeurig qua levering en daarbij heeft mijn hond kwaliteitsvoer. Geen poeha, gewoon doen wat ze beloven.

geweldig, misschien een verbeterpunt: maak het aantal opgespaarde punten beter inzichtelijk en inwisselbaar

Super service

Ik had een ballen launcher besteld. Deze was super snel binnen en voor een goede prijs. Hij was overal zeker 25 tot 50 euro duurder Nu bleek de hond de hond er achteraf super bang van te zijn. Ik heb hem terug gestuurd nu bleek 1 bal door de hond even gebruikt te zijn. Ik heb alles eerlijk verteld en ze hebben hem gewoon retour genomen. Dit is een super service en ik beveel dit bedrijf zeker aan en zal in de toekomst hier nog wel vaker bestellen. voorbeeld voor vele bedrijven.

Altijd goed.

Na iedere bestelling krijg ik het verzoek om een review dit is de laatste die ik beantwoord.Produkt goed verpakking en verzending altijd prima voorelkaar.Ikzou zeggen ga zo door.

Super geweldige service en snelle levering

Ik ben al jaren klant bij Petfooddiscount en ik heb nog nooit een slechte ervaring hier mee gehad. De service is geweldig en niet te vergeten ook een super snelle levering met alle artikelen keurig netjes ingepakt. Niets anders dan lof hiervoor en ik beveel dan ook iedereen Petfooddiscount aan!!

Snelle levering en ook telefonisch goed bereikbaar

top

Snel geleverd en weer een hondensnack erbij. De hond van de buren vindt ze heerlijk omdat we zelf geen hond hebben.

super

De bestelling is altijd in orde en op tijd binnen

Super snelle setvice

Snelle en goede service. Altijd een extraatje erbij.

betrouwbare levering, al 3-4 jaar

Keurige webwinkel, al enkele jaren bestel ik iedere 2-3 maanden voedingssupplementen. Slechts 1x iets mis gegaan, werd direct hersteld zonder kosten of vervelende vragen. Keurige service, vooral de hond is er erg blij mee ;-)

Helemaal tevreden met alles.

Gemakkelijke bestelling, informatie top (ook met levering in Corona-tijden), goede prijs, stalen voor de dieren fijn, 100% tevreden.

Service gericht

Bellen als jij vraag mailt

zeer goed gevulde online winkel

goede prijzen, puntenverzamelsysteem, ik ben altijd blij met de snelle verzending

Altijd verloopt alles heel goed.

Brede keuze, goed verpakt, snel bezorgd.

Brede keuze, goed verpakt, snel bezorgd.

Geweldige kwaliteitsproducten voor de laagste prijs altijd snel verzonden

We bestellen altijd graag bij Petfooddiscount . Er zijn een aantal producten die we altijd nodig hebben voor onze honden. Omdat Petfooddiscount die tegen een scherpe prijs kan leveren en bovendien heel betrouwbaar en snel is met verzenden, hoeven we niet rond te kijken. Bovendien spaar je met je bestellingen voor kortingsbonnen, nog meer voordeel dus :-)

ook nu op tijd geleverd

Snelle levering en goede producten! En nog een extraatje erbij ook! Helemaal tevreden!

Producten zijn goed, niet duur en wordt snel geleverd. Indien er iets mis gaat bij je bestelling of je er vragen over hebt wordt er keurig per telefoon of per mail contact met je opgenomen. Alleen maar fijne ervaringen met mijn bestellingen hier.

Uitstekend!

Snelle levering, goede producten voor goede prijzen en een leuk extraatje bij onze bestelling. Top :). Wij bestellen zeker weer! De wild boar snacks van Orijen zijn overal erg moeilijk te verkrijgen, maar we hebben ze nodig voor onze hond met voedingsintoleranties.. en hier hadden ze er genoeg op voorraad en voor een fijne prijs!

Goed advies en redelijke prijs kwaliteit

Goed bereikbaar deskundig advies voor een leek is het een oerwoud met al die merken Ben er erg blij mee en mijn drie labradors ook en dat is het belangrijkste

Snelle levering en leuke extra hondensnack

Dit was de eerste keer dat in online bestelde. Het hondenvoer kwam de volgende dag al aan. Ik ga dit vaker doen.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen