Zeer klantvriendelijk

Bestel al geruime tijd online met alle tevredenheid

Geweldig!

Super service en prijs/kwaliteit verhouding.

Duidelijke website en keurige levering van de producten

Al vaker voer en accessoires voor mijn honden besteld. Snelle levering en per mail bevestiging van de bestelling. Prima website

toppie!

positief<<<<<; vooral leveringstermijn!!!

Snel en betrouwbaar

Snelle levering.

Klein probleem met inloggen, maar dat werd snel en vriendelijk door de afdeling service opgelost.

Snelle levering en een goede prijs. Geen klachten.

Goede service, goed op de hoogte gehouden!

Ik heb hier echt gevoel klant=koning! Je wordt goed geïnformeerd als product tijdelijk niet voorradig is. Ook kun je er dan voor kiezen om het in delen te laten opsturen. Ze denken met je mee.

Snelle levering, keurig verzorgd

Snelle levering, keurig verzorgd

Dindsdag besteld, woensdag in huis

Bestel vaker bij Petfooddiscount Bestel hier altijd Primval gelatinaat voor honden 2 kilo, altijd met kortingsvoordeel Snelle service,dus zeer tevreden

Eerste keer besteld en ben helemaal blij met hoe goed en snel alles is gegaan. Als je in deze tijden nog zo snel een pakket bij iemand kan krijgen doe je het super.

Goede snelle levering

Een ervaren klant

Ik bestel al geruime tijd bij jullie en altijd erg tevreden!

fijne webshop, snelle levering

nadat de webshop waar ik altijd speciaal voer bestelde niet meer kon leveren ben ik bij deze webshop terecht gekomen. fijne snelle service, leuk af en toe iets extra's bij de bestelling, snelle levering en goede prijs

vlotte correcte levering

Goede prijs en netjes in de contact vormen per mail, bovenal was het op voorraad en in deze tijd toch vlot geleverd met een klein presentje, wordt gewaardeerd! !

Helemaal goed en snel.

Goede prijs kwaliteit en Snelle levering

Altijd leuke aanbiedingen en een snelle levering. Echt top!

Very good experience. No complain until now.

Very good experience. No complain until now.

Goed verpakt , snelle service, altijd een extraatje erbij is Altijd leuk

Super snelle levering

Ondanks corona tijd levering gewoon op tijd. Goede website, herhaal bestelling zo aan te klikken

Service snelheid en kwaliteit top!!!

Goede producten. Een zeer snelle levering. Ik ben erg tevreden.

Snel, netjes en goed verpakt

Prima producten en service

Prima prijs kwaliteit verhouding en geweldige service, altijd aardige behulpzame medewerkers.

Snelle verzending en netjes verpakt.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen