Koop hier al jaren een fantastisch hondenvoer.

Deze onlinewinkel levert hoogwaardig hondenvoer tegen de beste prijs. Altijd snel geleverd én altijd iets lekkers extra voor de hond.

Goed!

Was gewoon goed. Snel geleverd

Snelle levering, Mooie prijzen

Snelle bezitting

Snel en verrassend. Wat leuk dat er een snackje en proefzakje voor mijn honden bij mijn bestelde producten zat..

Altijd snel en perfecte levering

Ik geef mijn kat altijd Orijen en bedenk me vaak vrij laat dat ik moet bestellen. Maar dat is nooit een probleem want de levering is super snel. Echt een aanrader!

Vlotte en betrouwbare levering

Korting op korting, dat was heel prettig!

Ik ben iedere keer weer heel tevreden

Bij alle bestellingen, die ik tot nu toe heb gedaan, ben ik iedere keer weer heel tevreden. Snelle levertijd, goede producten én goed prijzen. Ik blijf bestellen.

De mogelijkheid van herbestellen is heel fijn en snel. Zo hoef niet steeds door de hele website te bladeren om alles te vinden. Snelle levering met altijd wat lekkers voor de hond. Hij vindt het een feestje als de bestelling binnenkomt.

Hondenvoer is makkelijk snel in huis. Leuk dat er, in ieder geval de eerste keer, een extra snack in zat voor de honden.

Goed en snelle levering

Snelle levering en top producten

Bij verzenden wordt je op de hoogte gehouden en producten zijn goed verpakt!

Snel, vriendelijk en de juiste prijs

Prettige webwinkel met vriendelijke communicatie, al is er niet eens persoonlijk contact geweest. Website werkt goed. Prijzen zijn heel prima en niet overpriced. Leveren snel en conform belofte. Dus gewoon helemaal goed.

Besteld en binnen zeer korte tijd geleverd en goed verpakt. Zien me beslist vaker

Uitstekend!

Zoals altijd prima kwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Goede service, en hele snelle levering ondanks, ivm, de ‘coronavirus’ drukte:))

Altijd goed!!

Ik bestel al jaren voor mijn beagle Koda, droogvoer, natvoer, snacks en Fronline vlooien en teken bij Petfooddiscount en het is altijd goed. Is een artikel niet op voorraad krijg je een belletje met de keuze geld terug of een alternatief. Ook zit er altijd een extraatje bij de bestelling.

Snel en goed

Al jaren klant

Top internetwinkel.👍

Zeer goed, vlotte en klantvriendelijke service.

Duidelijke site, korte levertijd

Op de site is het makkelijk zoeken. De levertijd is snel en de prijs is goed. Niets mis mee dus

Altijd een goede prijs en top service.

Goede ervaring

Produkten allemaal prima- steeds goede ervaring met de winkel. Altijd top spullen en goede, vriendelijke service. Door Corona perikelen duurde de levering iets langer dan normaal maar was aangekondigd. Alles keurig ontvangen. Warm aan te bevelen!

top ervaring met petfooddiscount

top service en producten. elke keer weer. heel tevreden.

Good choice, fast delivery

Good shop, definitely recommend

Snel besteld en snel geleverd!

Regelmatig een mail met kortingscode 10%. Maak ik dankbaar gebruik van.

Zeer klant vriendelijk

Belde voor totale levering