Bestelling op tijd , kwam met cadeautjes voor de hond , met de card voor korting krijgen. Als zo blijven en de prijzen ook , ik ga hier de voeding van mijn hond nog meer bestellen . Top!

Tevreden

Erg tevreden over de service

Jammer dat ik de vraag om te beoordelen meerdere keren krijg, terwijl dit al beantwoord is.

zeer competitieve prijs

En een perfecte levering vandaag besteld morgen geleverd een zeer tevreden klant

goede prijs en snelle levering

Altijd redelijke prijzen bij petfooddiscount en snelle levering. Tevreden.

Wordt altijd volgens bestelling geleverd

Bestel al jaren voor mijn honden bij Petfooddiscount. Het is bijna altijd goedkoper dan in winkels die diervoeding verkopen. Bijkomend voordeel het wordt bij je thuis bezorgt.

Altijd netjes op tijd en compleet

Ik bestel graag, het is betaalbaar en goed.

Jullie service is uitstekend

Goede service en snelle levering. Ik ben zeer tevreden. Mevr CL Bloemink. Met vriendelijke groeten.

Tevreden vaste klant

Ik ben al enige tijd vaste klant hier en bestel om de paar maanden speciaal graanvrij voer en heel veel andere dierbenodigdheden. Zeer tevreden over de snelle afhandeling steeds weer. En altijd een aardigheidje extra in de doos. Dat waardeer ik enorm.

Goede en vriendelijke service. Bezorging is snel en altijd een gratis extra voor de hond. Ruim assortiment.

Prima product en perfecte levering

Prima product tegen een goede prijs en een perfecte levering.

Perfect zoals altijd 👍🏻

Perfect zoals altijd 👍🏻

Omzettend tevreden

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan, en het openmaken was al een cadeautje; de doos zat vol met probeersels voor paard en hond!

Goede snelle service

Vandaag besteld en morgen in huis...zonder meer waar. Leuke aanbiedingen en kortingen. Zeer tevreden over de webshop....

Uitstekend!

Ruime keus, goede prijs en snel geleverd!

super om voer te bestellen

altijd goed verpakt voor de verzending, zending is ook altijd snel binnen. veel aanbod in verschillende honden artiekelen (ook andere dieren maar dat is voor mij n.v.t) ontzettende fijne service en aardige medewerkers, er zit altijd iets extra's in. bestellen is ook erg simpel. ook spaar je direct punten voor extra korting Deze (web)shop is een echte aanrader.

Fantastische webwinkel, veel keuze.

Altijd fijn om te bestellen, zo geregeld

Altijd goeie ervaringen met Petfooddiscount

Snelle leveringen, goeie prijzen. En altijd wat lekkers als extraatje voor de hondjes!

zeer goed

Snelle en correcte levering!

Geen lange reistijd voor de brokjes❤

super goede service

vandaag besteld, echt morgen in huis

Jarenlang al een topper !

Al jarenlang doe ik mijn bestellingen bij van Noord's dierenvoeders. Altijd keurig op tijd, goede prijs en keurig verpakt ! Ga zo door !

Eerlijk en fijn bedrijf

Goede producten voor een goede prijs en een goede service!

Snel, goede prijs.

Bestel meer als een jaar nu hondenvoer, prijs laag en constant,levering snel,altijd een extra snackje voor de honden,wordt gewaardeerd.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen