zeer goede ervaring al jaren

zeer goede ervaring, al jaren!

Altijd top

Alles zoals gewend de volgende dag in huis en altijd wat lekkers erbij voor de hond

Top bedrijf

Goede prijs product verhouding en super snelle levering verpakt in keurige dozen , zelfs de bezorger zegt dat dit een pre is.

Vriendelijk en hulpvaardig personeel die kennis van zaken heeft

Prima levering

Snelle en goede levering van de doos hondevoer. En altijd een lekkere snack er bij gedaan. Echt,super leuk

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs

Weinig moeite voor mooie producten

Ruim assortiment

Goede ervaringen, veel keuze aan hoogwaardige vieding

Voordelig en snelle levering

Veel keus, nette prijzen met korting bij meerdere verpakkingen en een snelle levering. Zeer tevreden.

Echt een aanrader deze honden en katten voer winkel en andere artikelen voor u huis dier en ze helpen altijd bij zware dingen worden door de medewerkers netjes in je auto gelegd echt een aanrader

Al jaren tevreden

Al jaren koop ik hier de hondenbrokjes en ben zeer tevreden over de producten en levering

Vriendelijke service, snelle levering!

Ik ben heel tevreden over het product wat ik kocht en over de snelle levering

Meedenkend en behulpzaam personeel ook als je belt!

Ik had het voer op de verkeerde dag besteld waardoor het op een dag geleverd zou worden dat ik niet thuis zou zijn. De medewerkster regelde meteen dat het een dag later verstuurd en geleverd zou worden. Helemaal fijn!

Snelle service en ruim assortiment

Ik koop inmiddels al jaren mijn dierenvoeding voor mijn twee katten bij van Noort, van Petfooddiscount. Altijd alles op tijd, hele vriendelijke communicatie, servicegericht en antwoorden gericht en klantvriendelijk als je een vraag of verzoek hebt. Heel fijn bedrijf!

snel en attent

de beste!!

Top producten en snel geleverd

Snelle levering, keurig verpakt, TOP

Snelle levering, keurig verpakt, TOP

Overzichtelijke site en snelle levering.

Weer prima ervaring

Fijne halsband voor de hond. Mooi materiaal. Snel bezorgd

Great price and quick delivery

First time I ordered with them and will definitely be ordering again. Good prices, quick delivery plus they included a free treat for my pet and you can build up points. Great company!

Gewoon donders betrouwbaar!

Nog nooit iets gehad dat niet geleverd werd of ander gedoe. Betrouwbare club mensen. Ook bij een retourzending stond het geld direct weer op de rekening. Ook al zijn het geen tukkers: niets dan lof!

top

altijd snel nette prijs

Goede prijs voor goed product, snel geleverd

Goede prijs voor goed product, snel geleverd

Super snelle levering en alles zeer betaalbaar

Het juiste merk. Betaalbaar en snelle levering

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen