Netjes bezorgt en veel extra dingen erbij super

Erg tevreden

Prima webshop, betrouwbare levering

Snel en accuraat

Gewoon snel en makkelijk bestellen en dan ook heldere communicatie over wanneer het wordt geleverd. Erg prettig. Maar dit was ook niet mijn eerste keer

Gewoon goed

Ik bestel hier altijd onze hondenbrok. Krijg vaak een mail met een kortingsaktie en de spaarpunten zijn ook fijn. Bestellen is makkelijk en bezorgen gaat prima. Wat ook leuk is is dat er altijd iets extra’s voor de honden bij de bestelling is bijgesloten.🙂

Zeer positief zowel qua service als prijs

De prijzen voor de artikelen die ik zoek zijn zeer gunstig en de bestellingen worden snel en zonder problemen uitgevoerd. De enige reden om geen perfecte score te geven is dat ik wat problemen heb gehad met het inloggen, maar ook daar is wel goed op gereageerd.

Snel, veel keus en scherp geprijsd

Snel, veel keus en scherp geprijsd

Telkens weer Top!

Wederom geleverd zoals aangegeven

Snelle en goede levering

Altijd heel snel geleverd. Gratis proefzakjes gebruik ik alleen eigenlijk nooit.

Bestelling top afgeleverd

Snel, goed verzorgd en nog een proefsachet om uit te proberen. Helemaal geweldig 👍🏼

Goede en snelle service.

Makkelijke website. Snelle en goede service .

Snelle en correcte bezorging.

Altijd zeer tevreden geweest en goed gespaard op de kaart Toen de kaart vol was kreeg ik een tientje korting. Fijn meegenomen. Ik zal verder bestellen bij van Noord, hoop ooit nog eens de zaak te bezoeken. Nu gaat hey nog een beetje lastig. Wij wonen in Roermond. Met vriendelijke groet, M.E. De Kunder van de Weijer.

Snelle levering super netjes verpakt 10 met een griffel!!!

Goede service en snelle levering. Elke keer weer

De bestelling wordt altijd snel geleverd. Als iets niet op voorraad is, krijg je snel bericht en eventueel een andere optie om te bestellen. Anders een kosteloze nazendend. Maar vaak is het gewoon op voorraad. Ook als je belt krijg je goed advies en wordt er met je meegedacht. Ik ben zeer tevreden!!!

Ruim assortiment, klantgericht

Één van de bestelde producten bleek niet op voorraad, daarover ontving ik een mail. Zo was ik geïnformeerd over de leverdatum. Het is altijd leuk om een traktatie voor de hond erbij te krijgen.

Bestellen en snel geleverd krijgen

Goede ervaring met deze webshop. Bestel er al een tijdje. Niet veel hebben maar 1 🐕

Snelle levering en altijd iets lekkers voor de diertjes

Super goede ervaring

Super goede ervaring.. ik kocht twee surefeed voederautomaten. De prijs was een stuk goedkoper als bij de concurrentie. Bovendien had ik gevraagd of ik per automaat een hub nodig had of een hub voor beiden waarop ik een duidelijk en correct antwoord gekregen heb. Dit in tegenstelling tot het antwoord van een grote bekende concurrent... Ik kreeg ook 2 staaltjes kattenvoeder gratis waarvoor mijn dank

Altijd prima in orde en snel in huis

zeer goed

Brokken voor 15.00 besteld volgende dag in huis. En je hoef niet te sjouwen

Betrouwbaar, goed assortiment, snelle levering !

Er is een ruime keuze die fijn is voor ons omdat we een hond met een moeilijk vertering hebben. Als ik hulp nodig heb, belletje en klaar. Snelke levering is ook fijn en dan krijgt men ook nog een mailtje voor kerst o.d. zodat je lét op je bestelling. Kundig personeel, dus wat wil je nog meer.

Prima service en snelle levering

Als altijd werden de spullen vlot verzonden. Alles is van prima kwaliteit en tegen aantrekkelijk lage prijzen!

Super bedrijf

Ik koop al een hele tijd ons hondenvoer hier. Altijd snelle verzending. TOP.

Altijd goed en snel geleverd

Zie boven

Firma met goed gevoel voor service.

Firma met goed gevoel voor service.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen