Heel snelle en prettige service.

Kan niet beter!

goede service, duidelijk en attent.

goede service, duidelijk en attent, sturen altijd een kleinigheidje mee

perfect!

perfect!

Het bestelde snel en netjes geleverd.

Producten zijn goed te vinden op de website. De spullen zijn netjes verpakt en keurig geleverd.

Altijd correcte levering.

Goede prijs voor goede kwaliteit.

Scherpe prijzen voor a-merk producten. Groot assortiment. Enige nadeel is de wat tragere verzending, meerendeel van de webshops is ; vandaag besteld, morgen in huis. Buiten dat, zeer tevreden over petfooddiscount.

Snelle levering en ze hebben wat je nodig hebt.

super zaak

ik bestel hier graag omdat het altijd op voorraad is en heel snel geleverd word, altijd een tractatie voor mijn hond erbij en een proefzakje voer, echt super!!

Prima verzorgde levering.

Wij bestellen al ca 3 jaar bij de Petfood discount! Ook deze keer weer een snelle en correcte levering tegen een prima prijs. Ook uitgebreid assortiment beschikbaar.

Al ruim 30 vaste klant, dat zegt genoeg.

Professioneel en altijd vriendelijk personeel. Ruim assortiment, gunstig geprijsd. Hebben ze het niet, dan regelen ze het voor je indien mogelijk. En heb je geen tijd om langs te gaan, de bestelling is de volgende dag in huis, zorgvuldig verpakt.

Altijd voorraad, goede kwaliteit, snel in huis.

Altijd voorraad, goede kwaliteit, snel in huis.

Geweldige service!

Meteen de volgende dag in huis. Met nog allemaal leuke extra’s in de doos, voor de hond.

Goede Assortiment en super klantenservice

Voor de eerste keer heb ik een bestelling voor mijn huisdieren bij Petfooddiscount gedaan en ik ben zeer tevreden. Echt voordelige prijzen voor een dieetvoer die ik nodig had. Snelle reactie op mijn verzoek en leuke extra bij mijn bestelling ontvangen. Top! Ik kom hier zeker weer bestellen.

Goede service en altijd snel geleverd.

Voer en materialen zijn altijd prima naar wens en we hebben nog nooit problemen gehad met leveringen.

Gewoon goed

Het is gewoon goed!!!

Makkelijke website

Bestelling snel in huis

Voor de eerste keer brokken voor onze hond besteld. Snelle levering in de pakketautomaat (“pak je gemak”) met een proefzakje voertjes en twee heerlijke “tandenborstels” voor onze lieve vent, echt top !

goed en snel en vaak met extra proefverpakking van het een of ander

goed en snel en vaak met extra proefverpakking van het een of ander

Goede service, snelle levering.

Gewoon goed !

Snel en goed

Snel bezorgd, naast extra’s die bij bestelling hoorde kregen we nog wat andere kadootjes!

Goede prijs, snelle adequate reactie en snelle bezorging.

Goede prijs, snelle adequate reactie en snelle bezorging.

Prima, snelle levering

Prima ervaring.

Bestellingen zijn altijd op tijd. Wanneer er een artikel niet blijkt te zijn wordt er telefonisch contact opgenomen wat te doen (geld terug of een alternatief). En bij iedere bestelling zit altijd een extraatje voor je huisdier. Er is ook een punten systeem waarbij je kunt sparen voor een kortingsbon. Al met al prima geregeld zo.

snel en kennis

Prettig

Bestelling en bezorging gaat heel makkelijk en snel

Verpakking (hondenvoer) zwaar en moeilijk te hanteren voor postbezorger, hij zei: ‘had je niet beter een hamster kennen kopen’ 😊

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen