Bestelling en bezorging gaat heel makkelijk en snel

Verpakking (hondenvoer) zwaar en moeilijk te hanteren voor postbezorger, hij zei: ‘had je niet beter een hamster kennen kopen’ 😊

Perfecte service en goede prijzen!

Zeer goede prijzen en snelle levering! Zelfs extra kadootjes in de verpakking. Top!

Goed produkt, snel geleverd

Uitstekende toko prima gewoon.

Fantasties in hun doen en laten, houden keurig je bonispunten bij en doen wat de webbside je beloofd levering is prima. gewoon niets op aante merken.

Goeie service

Goeie service. Wit uitgeslagen brokken in de zak. Na contact oude zak teruggestuurd en nieuwe zak ontvangen.

Premium producten en een snelle service

Ik koop hier o.a mijn droge kattenvoer en snacks. 1 van mijn katten heeft erg gevoelige darmen en kan niet tegen granen & gist. Orijen & Vigor & Sage worden erg smakelijk gegeten hier door mijn 2 katten. Ook de chicken chew stirps zijn favoriet als snack. Altijd een super snelle service en vaak een aardigheidje bij mijn bestelling. Ik ben intussen een vaste en loyale klant. Ik beveel jullie webshop ook bij iedereen aan in mijn omgeving.

Zeer goede service

Bestelling is altijd op tijd en er zit altijd een extraatje voor de hond bij wat erg wordt gewaardeerd

Erg vriendelijk en behulpzaam

Eerst had ik problemen bij het afrekenen maar na contact met hen te hebben opgenomen, waren ze erg vriendelijk en behulpzaam om me verder te helpen. Bedankt! Ik heb hier weer een gelukkig hondje

Altijd fijne ervaring bij petfooddiscount

Altijd heel positief gevoel als ik hier iets koop. What you see is what you get, leuke winkel dank

Goede prijs en een perfecte service

Snel en klantvriendelijk

goede website, snelle levering en in de winkel hele aardige mensen

Geweldige service!

Ik bestel regelmatig via internet en ik heb altijd snel de juiste producten in huis. Mijn hond is dol op de producten!

Zeer scherpe prijzen, prima service

Ze hebben met afstand de scherpste prijs op Primeval. Punt. En ik kan het weten want ik heb echt *overal* gekeken en gevraagd. Als je contact met ze opneemt met vragen of een klein probleempje met hun klantenkaart wordt je vriendelijk en vlot geholpen.

Vlotte levering zelf naar Belgie in 1 dag

Vlotte levering zelf naar Belgie in 1 dag

Zeer tevreden!

Goede prijs,snelle levering ,altijd een extraatje en punten sparen. Echt een aanrader!

Snel en goed

Uitmuntend

Ooit één keer verkeerd bezorgd maar door de SUPER service heel goed gecompenseerd. Hartelijk dank daarvoor.

Hele goede service.Alles keurig geleverd

fijn telefoongesprek snelle levering

Makkelijk bestellen en snel thuisbezorgd!

Super tevreden!

Goede prijzen voor brokken van topmerken. Snelle bezorging en goede communicatie. Zeer tevreden!

goede en snelle levering

altijd een goede en een snelle levering , en een leuke korting na elke tiende levering, ben zeer tevreden.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen