Super tevreden!

Goede prijzen voor brokken van topmerken. Snelle bezorging en goede communicatie. Zeer tevreden!

goede en snelle levering

altijd een goede en een snelle levering , en een leuke korting na elke tiende levering, ben zeer tevreden.

Snelle, goede levering.

Leuk uitpakken van de dozen. Er zitten meerdere verrassingen in en dat is heel leuk.

Prima service.

Persoonlijke en goede service.

Prompte levering voor een nette prijs

Makkelijk herhaalbestellingen te plaatsen, netjes geprijsd en door spaarsysteem wordt het nog wat gunstiger Goeie service

heldere website, goed snelle service en goed prijzen.

prima service. Goed aanbod (Acana, met af en toe 10% korting erbij, ) en duidelijk wanneer je de levering kunt verwachten. Plus de extra lekkertjes erbij zijn ook leuk!

Goede service snelle levering

Erg tevreden, snelle levering uiterlijk 48 uur. Er zitten altijd probeer zakjes voet of snacks in de doos. Goedkoper dan elders.

Heel goed georganiseerd! Top bedrijf

Suc6 verder

Prima en snel. Veel keuze.

Prima en snel. Veel keuze.

Perfect geleverd !

Makkelijk te bestellen en snel en netjes geleverd en altijd een lekker snackje erbij!

Zoals eerder snelle levering en goede prijs/kwaliteits verhouding.

Zo als altijd alles weer goed djw

Gewoon netjes

Altijd een goede prijs

Ik koop het voer van mijn hond altijd bij petfooddiscount. Ze hebben altijd een goede prijs of een kortingscode. Het word altijd netjes volgens afspraak geleverd en je krijgt er altijd wel een probeer verpakking bij.

Perfecte en snelle service

Een uitgebreid assortiment en dat allemaal makkelijk "binnen handbereik" via deze site. Super!

Keurig!

Geen bijzonderheden!

Super gewoon !!!

Zeer snele sevice

Heel fijne firma, snelle en correcte levering tegen een schappelijke prijs.

Zeer prettige en betrouwbare webshop, volgende dag levering met Postnl.

Betrouwbaar

Secuur met gegevens

Snel en goed geleverd

Snel en voordelig.

Altijd snel geleverd voor een goede prijs.

Kwaliteit/warenkennis/snelheid en last bij not least klantvriendelijk

Lees bovenstaand

Bij telefonisch overleg: Alle tijd voor informatie.

Nog maar een korte ervaring met mijn bestelling: Ziwipeak gently air dried. free range chicken recipe, kattenbrokjes. Levering vanuit New Zealand, dit kan problemen opleveren met mijn bestellingen. Daarom houd ik altijd "een eigen voorraadje" van 3 zakjes én bestel dan weer direct........in de hoop dat de Ziwipeak geleverd kan worden. Ziwipeak is het beste diervoeder: 96% puur gedroogd vlees.[geen toevoegingen] Medewerkers proberen de bestellingen op tijd te leveren.

Goed en snel

Zie titel