Ook als het een keer fout gaat...meteen opgelost

Al jaren bestel ik hier de dierenvoeding. Snelle levering. Tja de prijzen....? Helaas cartelvorming en prijsafspraken met de grote diervoederproducenten. Maar dat is een groter probleem en van Noord's is daar helaas een klein onderdeel van....

Bestel al heel lang via deze website en nooit een probleem gehad met bestellen of levering. Een dikke 5-sterren.

Zeer goede ervaring

Alles wordt zeer vlot geleverd op de juiste datum nog nooit een probleem gehad

Prima ervaring, alles heel snel ontvangen, perfect.

Prima ervaring, alles heel snel ontvangen, perfect.

Goede service en prijskwaliteit

Goede service en prijskwaliteit.

Makkelijk en super snel

Gewoon goed.

Altijd prima levering!

Prima prijs/kwaliteit! Top!

Altijd goede prijs en snelle levering (met extra'tje)

Voor korting sparen en lekkernijtjes, maar ook één van de weinige met EcoStyle in huis

Uitstekende services en leveringen

Ben al enige jaren een tevreden klant. Beveel dan ook eenieder deze website aan. Snelle service en keurig verpakte producten en heel uitgebreid assortiment. Ook leuk zijn de spaarpunten die je bij de bestelling krijgt. Nogmaals goede website met snelle levering!!!

Attente service

Zeer snelle levering en kreeg zelfs een apart mailtje, omdat ik gevraagd had svp niet bij de buren af te geven. Dat was apart op de doos erbij gezet. Kortom zeer betrokken en fijne zaak.

Goede, duidelijke site, uitgebreid assortiment en prima service

Keurig volgens afspraak geleverd, nu ook bij PostNL afhaalpunt

Al jaren bestel ik hier. Alles wordt keurig volgens afspraak geleverd, indien niet op voorraad wordt een combinatie gemaakt van andere verpakkingsgroottes in het voordeel van de klant en zonder bij te hoeven betalen. Gemakkelijk dat nu ook de bestelling bij een PostNL punt kan worden afgehaald. Prijzen zijn concurrerend t.o.v. andere sites.

Snel en vakkundige service

Goed professioneel en snel

snelle levering en precies volgens de richtlijnen van de website

ik kan er van op aan dat de bestelling op tijd wordt geleverd

Goede afleveringen en mooi op tijd

Altijd correct afhandeling

Erg goed bedrijf die hun bestellingen nakomen.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Wij kopen het kattenvoer al bijna een jaar bij van Noord's en het bevalt prima! Goede prijzen! En de extraatjes bij de bestelling worden ook door de viervoeters gewaardeerd!

Profesjonalna obsługa za bardzo dobrą cenę.

Zamawiam regularnie karmę dla psa w najlepszej cenie jaką znalazłem, która jest sprawnie dostarczana pod wskazany adres, w dodatkowym opakowaniu, a do tego próbki karmy innych producentów gratis.

• Poleciłbyś nas? Tak

Goeie spullen, prima prijs en heel goede service, niks op aan te merken!

Gewoon goed en snel

Gewoon goed en snel

Vriendelijk personeel bij van Noord behulpzaam en snelle levering.

Positief

Snelle, correcte levering en een groot assortiment.

Snel, altijd behulpzaam en deskundig

Ik bestel altijd online, als er iets is wordt het opgelost, krijg deskundig advies en als ik vrij laat met bestellen ben (voer op) dan wordt er ook naar een oplossing gezocht. Super dus! Dank je wel

Service

Zoals altijd weer goede service, top!

Ben door dit bedrijf nog nooit teleurgesteld bestel er al 3 jaar en de producten zijn altijd op de afgesproken tijd

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen