Top zaak

Koop hier al een tijdje mijn supplementen. Snelle levering, netjes verpakt. Wat ook leuk is de spaarpunten. Ben zeer tevreden.

Heel tevreden: goede prijzen, snelle levering, keurig verpakt!!

Altijd binnen afgesproken tijd bezorgd

Ik bestel eigenlijk meestal online tegenwoordig, omdat dat zo goed gaat.

Al jaren vaste klant, naast de beste prijs ook snel geleverd en altijd een extraatje voor de hond. Top.

Super site eerlijk en betrouwbaar en je bestelling wordt zeer snel geleverd.Deze site is echt een aanrader.

Goede service en snelle levering

Hel tevreden goede service

Geweldig!

Het assortiment is groot. Kennis van de medewerkers in de winkel is groot. Altijd vriendelijk en hulpvaardig. Bij online bestellen wordt altijd de volgende dag geleverd.

Top produkten, goede communicatie en snelle levering

In tegenstelling tot Bpost leveringen en belgische webshops in het algemeen, weten ze hier wel een goede selectie van producten aan te bieden, meestal altijd op voorraad en de volgende dag geleverd. Ik ben fan, mijn kat nog meer ;-)

Altijd prima levering en service!

Ik koop al jaren mijn hondenvoer bij Van Noord's. Levering is altijd snel en accuraat. Meestal zit er nog een kleine verrassing bij voor mijn honden. Leuk! Jammer vind ik wel dat de kortingskaart niet automatisch verrekend wordt. Ik ben het steeds kwijt en zodoende loop ik de korting meestal mis.

Tevreden

Bestelling via inloggen (KNGF) simpel en makkelijk. Aflevering conform de afgesproken tijdperiode

Prima service, snelle levering

Goed !

Helemaal goed!

Goedkoop en ruime sortering. Snel bezorgd

Goede en snelle levering en goedkoopste mbt gekozen product

prettig bedrijf: zit altijd een bonussnackje bij voor de hond

Bestellen en het op tijd krijgen top.

Leveringen komen altijd overeen met hetgeen besteld is. Is het niet op voorraad dan wordt er gebeld en een alternatief voorgesteld.

Veel keuze en goede levering

Al een flinke tijd bestel ik voor onze oude kieskeurige poezendame voer. Helaas wisselt het assortiment wel eens maar met meedenken komen we toch meestal tot een oplossing. Ik heb mijn zoon die net het huis uit is en nu eigen poezen heeft ook verwezen naar deze site. Minpunt: een hoog bedrag is nodig voordat de verzendkosten wegvallen. Jammer voor vaste klanten moet er toch eerder wat te doen zijn.

Perfecte servies

De site heel duidelijk en altijd keurig optijd geleverd

Snel en wat ik nodig heb

Prima service. Makkelijke site.

Van site tot productontvangst, alles werkt goed

Zie boven

De enige goede ...zakjes in de benelux

Snel geleverd, goede kwaliteit, geen gezever. Wij zijn steeds goed bediend. Merciekes!!!

Helemaal prima!

En attent de hondenkoekjes 🐾

Sinds een aantal jaren trouwe klant.

De site is duidelijk en informatief. De producten van goede kwaliteit en en de prijs heel aantrekkelijk laag. Zolang ik huisdieren heb, blijf ik bij Petfooddiscount ofwel Van Noord's Dierenvoeders.

Betrouwbaar, tijdig, hoge kwaliteit

Mijn beoordeling betreft Van Noord. Zij zijn betrouwbaar met levertijden, van uitstekende kwaliteit. De verpakking waarborgt schadevrije inhoud.

Top Service

Bestel nu sinds enige tijd puppy voer voor onze oud-duitse herder waar ze her erg goed op doet , mede dankzij het goed advies !

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen