Voordelig, groot assortiment, snelle levering, klantvriendelijk.

In al de jaren is er nog nooit iets fout gegaan met levering. Chapeau! Altijd voordelig en snelle levering. De kleine traktaties en proefpakjes die bij de levering worden gevoegd worden zeer gewaardeerd! Ook de periodieke kortingen en het sparen voor korting is super. Al met al heeft dit alles mij tot een trouwe klant gemaakt!

Snelle levering! Super service!

Voor het eerst besteld, zal zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

Goede artikelen voor een mooie prijs. De prijs is voor mij de reden geweest om voor het eerst bij petfooddiscount een bestelling te plaatsen. De bestelling is op tijd geleverd en compleet. Er zaten enkele probeerverpakkingen bij wat natuurlijk altijd leuk is! Ik zal hier zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

Ontzettend fijn

Snelle levering Duidelijke website Veel keuze Ontzettend goede prijzen Een klantenkaart gekregen om punten te sparen, niet verwacht maar heel fijn. Ik wou al terug komen maar nu al helemaal! Enige wat minder was; Verpakking van de botten, daar zat namelijk helemaal geen verpakking omheen. Dat had wel fijn geweest, maar het is verder geen probleem

GEWELDIG!

Vanaf dag 1 verloopt het bestellen, de levering & het contact vlekkeloos. Prijs cq kwaliteitsverhouding is prima. Doordat wij op een eiland wonen is het vaak lastig om bedrijven te vinden die levering op de Waddeneiland geen probleem vinden. Ga zo door zou ik zeggen ;-)

Eerlijke prijzen, kwalitatief aanbod en correcte service

Ik bestel steeds opnieuw bij Petfooddiscount omwille van hun kwalitatief aanbod tegen zeer correcte prijzen. Alles wordt steeds op tijd en stond geleverd. Ik ben een uiterst tevreden klant.

Snelle levering en ruime sortering

Goede service, goede prijs, snelle levering

Bestellen gaat eenvoudig via de webshop, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, snelle levering.

Vriendelijke adequate hulp, tussen kerst en oud en nieuw lastig telefonisch bereikbaar.

Bij aankoop bleek de adapter niet te werken. Na telefonisch contact met Frank en Sylvester werd een nieuwe opgestuurd. We ontvingen deze binnen een week. Dank voor de vriendelijke, geduldige hulp! Het kattenluik functioneert inmiddels prima.

Wit uitgeslagen brokjes in de zak voer. Heb de zak teruggestuurd na overleg Kreeg meteen een nieuwe opgestuurd.

Goede ervaring

Steeds top artikelen en goede service

klasse

Bestellen top, prijs top, bezorging top, extraatjes top.

Prima Service

Altijd fijne, correcte en snelle dienstverlening. Nog nooit iets mis gegaan en altijd snel in huis.

Elke keer weer snel en netjes verpakt mijn kattenvoer in huis.

Snelle levering en altijd wat lekkers extra

Snelle levering en altijd wat lekkers extra

Heel goed.

Snelle service.Altijd iets lekkers bij de bestelling.

Weer snelle, nette levering als altijd.

Makkelijk om een bestelling te plaatsen en net als anders netjes ingepakt snel geleverd.

vlotte afhandeling

geleverd binnen de vooropgestelde termijn

Zeer behulpzaam

Hele fijne dierenwinkel met super aardig personeel! Ruim assortiment. Ook wel eens online besteld. Snelle en nette levering.

snelle levering en gelukkig mijn merk

Bestelling heel snel in huis. Ze hebben mijn merk in diverse formaten dus ik kan variëren met wat ik bestel en de prijs is goed

Altijd correct, altijd op tijd

Makkelijke site. Snel bestelling plaatsen. Duidelijk over bezorgmoment. En altijd blije honden als ze een snackje vinden in de doos 🐶🐶😀😀

Snelle en prima levering.

Geleverd zoals vooraf aangegeven. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Prima, snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs.

Zeer tevreden over alles

Snelle levering, goede prijzen, altijd iets lekkers als extraatje voor de katten en de hond.

In één woord: super

Heel snelle service( ook tot in België ), goede kwaliteit produkten

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen