Service snel en goed

Altijd snel geleverd

Goede en snelle bezorging voor een prima prijs.

Goede en snelle service

Snel en goed

Bestelling is makkelijk. Snelle levering. Kortom heel goed.

Al een paar keer besteld bij deze zaak. Producten op voorraad, goede prijs, vlotte levering, netjes verpakt. Ga zo door!

geweldige service

goede producten, snelle levering

Snel makkelijk En correct

Op mijn IPad, inloggen bestelling plaatsten (Renske 100 gram) en 2-3 dagen later in huis! Makkelijker? Ik weet het niet!.

Fijne site....snel geleverd

Voordelig en leuk met extra attentie....snel geleverd en goed verpakt...ik ben zeer tevreden.

Top discounter

Snelle levering tegen goede prijsstelling.

leverring is goed ondanks dat het produkt niet in voor raad was vond ik de lering toch snel

ondfang dat de product er niet was fond ik dat ik het toch nog snel had

Snelle levering, netjes verpakt met wat proefpakketjes.

Altijd prima en snelle levering en aardige mensen

Aardige mensen die de tijd nemen om problemen te verhelpen en altijd zeer snelle levering van de producten. Top service en top bedrijf

Tevreden.

Nvt.

FANTASTISCH

SNELLE EN ACCURATE LEVERING EN VOOR DE HONDEN ALTIJD NOG EEN EXTRA SNACKJE. DE HONDEN VINDEN HET HEERLIJK.

TOP

Mooie duidelijke website , snelle reactie en aflevering . Krijgt vantevoren een mail met bezorgtijden waar je op vertrouwen kan .

Geweldige service

Mijn ervaring met dit bedrijf kan ik als uitstekend noemen en aanbevolen aan andere klanten.

Vriendelijk en snelle levering.

Mijn ervaringen zijn positief. Men staat je vriendelijk te woord en de levering is snel en er zit altijd een kleine verrassing voor de hond bij. Leuk gebaar.

Heel snelle en goede service

Petfood medewerkers zijn altijd bereid om te helpen en heel vriendelijk.

Sneller bezorgd dan besteld !

Geweldig, ik bestel altijd op tijd, voordat ik door de voorraad heen ben. Steeds weer verbaasd dat Petfooddiscount zo snel kan leveren, keurig bezorgd in goede degelijke verpakking. m'n complimenten !

Snel, accuraat, prima producten

Fijne onlinewinkel

Zoals ik gewend ben.

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Altijd ook wat lekker voor de honden.

efficient

snell

bestellingen altijd op tijd en correct verwerkt

bestellingen altijd op tijd en correct verwerkt

Prima ervaringen!

Uitstekend assortiment. Uitstekende service en snelle levering. Altijd een leuke kleinigheid en goed persoonlijk contact. Prima webwinkel die zeker aan te raden is!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen