uitstekend

Goede website , goede prijzen , snelle afhandeling

Snelle en goede levering en niet duur

Super.

Mijn ervaring met bestellen en bezorgen op de dag van afspraak is uitstekend.

Makkelijke site

Het was makkelijk zoeken naar wat ik nodig had. bezorging was ook snel en goed traceerbaar. Hopelijk houden jullie De arden grange kattenvoer in jullie assortiment.

In 1 woord TOP

Gemakkelijke site, snelle reacties en supersnelle levering!

Fantastisch!

Snel geleverd en de goedkoopste! En ook nog een leuk cadeautje voor de hond erbij! Super!

Bestellen gaat vrij gemakkelijk (dit kan nog beter natuurlijk, maar hier zullen ze zelf van op de hoogte zijn) en wat ik bestel is altijd op voorraad. Voordelen: snelle levering, leveren ze te laat en zit je zonder voer? Dan ben je zelf te laat geweest met bestellen. Goedkoop maar toch kwalitatief goed voer, vooral vergeleken met de concurrenten. Nadeel, bestellen kan beter en ik heb opeens 2 klantenkaarten (met ook 2 verschillende nummers) terwijl ik mijn punten op 1 kaart wil hebben..

goed geleverd keurig gewoon

goede service goede kwaliteit aan te bevelen

Voordelig en snelle verzending

Al 6 keer besteld en altijd goede service. Erg tevreden klant.

Als vanouds snel geleverd

Betrouwbaar, snel en goede prijs.

Eerst contact gelegd en gevraagd of het op voorraad was, besteld voor 16.00uur volgende dag bezorgd. Met leuke extra's.

Goed advies en snelle levering

Telefonisch goed advies en snel geleverd

snel en goed

goede website en snel en goede leveringen met altijd een presentje voor de hond erbij ! leuk

Alijd goed en snel

Bestel al jaren. Steeds meer keuze en snel thuis. Prijs is ook nog is veel beter dan als ik het hier moet kopen

Klantvriendelijk, snel, correct

Goede service, telefonisch vriendelijk en bereidt oplossingen te zoeken bij het via internet niet kunnen bestellen van voer. En het is opgelost,

Prima levering

Altijd leuk die extra verrassing bij de bestelling

zoals altijd weer zeer tevreden

wederom een meer dan voortreffelijke levering.

Zoals altijd snel en goed

Bestel al jaren en iedere keer weer verlopen bestelling en levering probleemloos.

Uitstekende service; snel!

Keurig snelle afhandelong van mijn bestelling. Met een extra verrassing boor onze hond in de doos. Top!

efficient en snel

Niets op aan te merken!

πŸ‘ŒπŸ‘

Prima bedrijf

Gewoon een prima bedrijf...vooral zo door gaan. Goed assortiment tegen scherpe prijs. Simpel bestellen en betalen en daarna correct geleverd....kan niet beter!!

Helemaal Top!

Mijn hond herkent zelfs de doos met zijn voer er in en de snoepjes die hij van de winkel krijgt! Snelle levering, altijd top!

πŸ‘πŸ‘

goed kommunicatie