goed kommunicatie

goed kommunicatie

Grootste variatie in voeding honden.

Snelle levering. Prima service.

Klantvriendelijk,goede producten,scherpe prijs en snelle levering

Ik kan van Noord's Dierenvoeders aanbevelen veel keus van goede producten voor uw huisdier. Verder bij telefonisch contact zijn de medewerkers vriendelijk en servicegericht.

Snel en accuraat

Snel geleverd in perfecte staat, leuk is de extraatjes, die je kunt proberen. Ik ben zeer tevreden

Stipt!

Steeds perfecte levering

Vlotte levering en de gekochte artikelen waren in prima staat.

Hetgeen besteld was is snel geleverd en alles was in prima staat. Leuk om wat extra's te ontvangen.

Topservice

Alles binnen op de beloofde dag.

Keurig verpakt en nog klein extraatje erbij 👍🏻

Snelle levering met goede service

Prima keuze in producten tegen normale prijzen.

Slecht

Heb katten bestrijdings korrels besteld en gebruikt rook eerst goed naar Citroën en katten bleven weg maar na een flinke regen val ruikt het niet meer en katten *****en weer in de tuin dus werkt wel maar niet lang en zeker niet na regen echt slecht gr raymond

Goeie produkten en snelle bezorging.

geweldig

bestelling in 1 dag binnen

Gewoon in 1 woord Top

Zeer goede service en snelle levering ze hebben echt top producten Zeer goed advies en krijg gelijk antwoord op mijn vragen. Een en al top!!!

Vlotte afhandeling van een bestelling

Koop op regelmatige basis mijn hondenvoer. Vroeger kocht ik bij zooplus,maar zijn gestopt met acana.

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf! Service is goed en levertijd erg snel! Tevens leuke acties waardoor ik ook zeker blijf bestellen bij jullie!

Snel, goed verpakt , lekker snackje erbij..top!

Fijn dat het makkelijk te bestellen is en snel wordt geleverd in goede verpakking en lekker snackje voor Tommy!

Geweldige service en advies

Medewerkers zijn telefonisch bereid goed advies te geven. Denken met je mee als je dier ineens een andere smaak heeft.

Top !

Supersnelle levering

Geweldig!

Goede producten, snelle levering en zeer goede klantenservice!

hele goede service

Goede service en snelle levering top producten!!!!! Zeer goed advies blijf zeker hier bestellen

Gewoon super goede service!

Altijd netjes op tijd. Vriendelijk, goed ingepakt.

de beste service, de beste producten en de grootste vakkennis onder 1 dak!

Of je nu via de webwinkel bestelt, of een bezoek brengt aan de winkel in Amstelveen: de service, de producten en de vakkennis krijgt van mij altijd een 10.

Goede snelle levering en goede prijs

Correcte afhandeling, Snelle levering Overzichtelijk site

Super snel de bestelling binnen ket wat lekkers voor de hond

Alles wat we nodig hebben is er met een goede service

Super snelle levering!

Mijn bestelling was supersnel binnen en er zat ook nog wat extra lekkers bij voor de dieren.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen