bestel er al jaren tot volle tevredenheid

bestel er al jaren voer voor de katten en dat verloopt altijd goed, snelle levering en over de prijs ben ik ook heel erg tevreden De katten zullen er ook wel tevreden over zijn want ik hoor ze nooit klagen over de brokken

Snel en goed

Goed en snel

Goede betrouwbare (web)winkel

Goede prijskwaliteit verhouding. Hondenvoeding is veel goedkoper dan bij bijvoorbeeld de dierenarts. Als je een notitie/opmerking hebt achter gelaten wordt er altijd een persoonlijke mail ter bevestiging gestuurd. De eerste paar bestellingen had ik problemen met de bezorging. Hier heb ik melding van gemaakt en dit is super snel opgevolgd. Sindsdien gaat ook de bezorging vlekkeloos. Zeker een aanrader!

Fast delivery, great value, a pleasure to deal with

Good quality products and service. My new "go to" shop for my furry family.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Petfooddiscout, heeft een mooie site, je kunt snel en gemakkelijk bestellen. en wordt netjes de volgende dag geleverd.

Snelle levering en leuke samples erbij Ga zeker vaker bestellen

Positief

Snelle leveting. Hetgeen wij besteld gebben was vele malen goedkoper dan bij de dierenarts

perfecte levering en altijd een goede prijs

ben al jaren klant bij Petfoodddiscount en ben zeer tevreden over de levering en de snelheid.

perfect

Zeer snelle correcte levering ook naar België Zeer voordelige prijzen en hun produkten zijn in orde.

Heel vlotjes gegaan

Correct en betrouwbaar

Correcte prijs kwaliteit Goede service Snel geleverd

Altijd goed en snel top service

Zolang mijn kat dit voer nodig heeft blijk ik dit hier kopen gr

Snelle service en goede prijzen

Nu voor de derde keer besteld. Iedere keer snelle service.

Supersnelle levering

Precies zoals je het wilt van een webshop, supersnelle levering en ze hebben een groot assortiment.

Prima service alles wordt zeer snel geleverd

Prima service alles wordt vlug geleverd

prima winkel

Uitgebreide assortiment van de betere merken. Concurrerende prijs.

Snel en kwalitatief sterk.

Tevreden

Snelle levering met direct puntenspaarsysteen

Uitstekende service !

Uitstekende service ! Prijs /kwaliteit

perfect verzorgd met leuke attenties

gewoon prima. Niets op aan te merken. Snel geleverd met zelfs leuke extra's. Kunnen de plaatselijke winkeliers in Zmeer een voorbeeld aan nemen.

Altijd top leveringen

Goede website en snelle correcte levering

Super hulp met betaling.

Ben niet de jongste meer maar werd heel fijn geholpen met de betaling.

prima service

Reeds lang klant, telkens weer goede service

Duidelijke website, komt afspraken na

Alles is gemakkelijk te vinden op de website, prijzen zijn prima en de levering is precies verlopen zoals beloofd.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen