Snelle afhandeling; Leuke verrassinkjes bij de bestelling;

nice experience, fast, convenient, good price

Petfooddiscount offers various petfood products with competitive price and reliable delivery. I ordered dry food for my cats, and it came the next day.

Positieve ervaringen

Probleemloze en snelle levering

snelle reactie, supersnelle levering

Snelle reactie en supersnelle levering

Prima. Goed product, gunstig geprijsd en snel geleverd.

Goed.

Goede prijs, goede kwaliteit

Bench v Boon besteld, tevreden!

Snelle en zorgvuldige levering

Al eerder hier besteld en vanwege goede ervaring nogmaals, aan te raden.

zeer positief t.a.v. levering

goede producten, sneller levering en altijd een presentje in de doos voor onze hond.

Alle bestellingen van mij zijn snel en goed inhoudelijk bezorgd. Prima service.

snelle levering van de bestelde spullen en prijs prima

snelle levering van de bestelde spullen en prijs prima

Top winkel/ webshop

Snel geleverd, altijd iets lekker voor de hond erbij. Prima assortiment en prijzen zijn laag

Betrouwbaar en ruim assortiment

Prima producten voor een goede prijs! Zeer nette levering en ook volgens levertermijn! Keurig op tijd! (Daar schort het bij andere leveranciers wel eens aan.) Betrouwbaar en snel. Hier ga ik zeker weer bestellen! Een van de weinige zaken waar Ziwipeak goed te bestellen is😄.

Goeie ervaringen!

Bestel altijd m'n hondenvoer, goede ervaringen mee

Snelle levering goed verpakt. Via de website besteld op herhaling klikken betalen klaar. Makkelijker kan gewoon niet.

Super snelle levering ben zeer tevreden

Leuk!!!

Altyd leuk

Een hele vlotte bestelling. Besteld en gelijk in huis. SUPER SUPER GOED!!!!!!!

Snel, correct en attent!

Goede service en goede prijzen

Prima zaak

Geweldigmbt service vriendelijkheid en snelle levering.

Prima service en vriendelijke/meedenkende medewerker. Vervolgens ook een snelle levering.

Goedkoop

Het artikel wat ik heb gekocht is per kilo 3 euro goedkoper dan bij de dierenarts

Service en product geweldig

Eerste keer bestelling plaatsen was spannend. Maar zeer goed en betrouwbaar bedrijf. Fijn dat er korting gegeven wordt op ons favoriete hondenvoer. Dat compenseert de prijsverhoging.

Goede prijzen

Ben al jaren naar volle tevredenheid klant bij Petfooddiscount. Goede prijzen, leuke kortingen, snelle verzending, goede verpakking.

goed service snelle duidelijke levering . Behulpzaam aan telefoon

Altijd snelle levering en behulpzaam aan de telefoon

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen