Altijd goede service

Altijd goede service ( en denken met je mee) en kwalitatieve producten.

Heel snelle levering naar belgie

Ik heb daar al meerdere malen besteld, en de prijs is onklopbaar.wat wil je nog meer.

Altijd goed!

Optijd,goede service

Altijd alles goed geregeld

Al een aantal keren online besteld op deze website. Vaak de volgende dag al bezorgd. Scherpe prijzen en altijd een extra lekkernij voor onze hond bij de verzending.

Service

Al jaren fijne service

Reageren snel!

Leveren snel en makkelijke website!

Snelle levering, goede prijs.

Wij bestellen hier al langere tijd. Goede prijs en prima levering.

Uitstekend!

Stipt keurig optijd alles op voorraad

Snelle bezorging!

Super service

Bestel bij jullie al jaren hondenbrokken goede prijs kwaliteit en altijd super snelle levering!

Goede prijzen, snelle levering , goed advies indien gevraagd, mooie winkel

Goede prijzen, snelle levering , goed advies indien gevraagd, mooie winkel

Een goeie dierenwinkel

Als je iets besteld dan heb je het 2 dagen later in huis.

Bestelling altijd compleet en op tijd!

!Betrouwbaar! -levering altijd op afgesproken datum/tijdstip -altijd een extra verrassing, een ‘snoepje’ voor de hond -een makkelijk spaarsysteem -en niet te vergeten; een uitgebreid assortiment

Top!!!!!

Top!!!!!!

Goed produkt voor een goede prijs

Al jaren tevreden over het voer voor onze hond van van Noord's en altijd keurig geleverd door PostNL

Betrouwbare online afdeling

Doe hier al jaren mijn bestellingen voor mijn hondjes . een AANRADER dit bedrijf .

Al vaker hetzelfde besteld en altijd een goede ervaring! De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Prima kwaliteit!

Goede service en vrijndelijke medewerkers

Betrouwbaar en echt de voordeligste site voor dieren.

Mijn tweede bestelling voor de brokken is weer keurig aangekomen en zowel de prijs als de kwaliteit is fantastisch.

snelle service en goede producten

snelle levering van goede producten, meer kan ik er niet van maken, dik tevreden

Snelle service, vandaag op tijd besteld is morgen in huis

KNGF hulphonden-partner met top-merken diervoeding, scherpe prijsstelling en snelle levering. Maak voor hulpbehoevenden ook een verschil en sponsor mee een pup op https://geleidehond.nl/steun-ons/sponsor-een-pup

Fijne online shop & winkel

Ik kom ook wel eens in de winkel om het gewoon op te halen als ik in Amstelveen ben. Allemaal honde liefhebbers en aardige meiden.

Super geregeld, netjes verpakt altijd een extraatje!!

Perfect 'als er wat is wordt het geregeld

Correct met het versturen top

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen