Pluspunten

Snelle bezorging.

Bij mijn bestelling zaten 24 zakjes van 300gr Farmfood zacht gestoomde vers vlees rundvlees compleet. Welke verpakt zitten in doosjes van 6 stuks. Ook zat bij mijn bestelling een zak 15kg Farmfood brokken, dit zat samen in één verpakking. Bij ontvangst van de bezorger keek ik als de bezorging oké was en ontdekte dat de eerder vernoemde doosjes geplet waren, waardoor er twee zakjes opgegaan waren. Willigt de volgende keer een andere wijze van verpakking zodat alles wel heel overkomt. Erg leuk zijn de extra’s welke gratis bij verpakt zijn.

Pluspunten

Snelle levering en product exact zoals beschreven. Je wordt goed geïnformeerd over de verzending.

Niets. Ga zo door.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Met een extraatje voor de hond erbij.

Pluspunten

Fantastische klantenservice en fantastische producten

Pluspunten

Zal ik zeker aanbevelen. Keurig en zoals beloofd het product op de afgesproken tijd geleverd.

Kan ik niet zo gauw bedenken.

Pluspunten

Assortiment, prijzen, snelheid.

Pluspunten

Nog elke keer snelle levering en als extra een lekkere treatment voor je huisdier.

Pluspunten

Goede service en je betaalt wat minder.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede aanbiedingen. Snelle levering. keurig mijn opmerking gelezen en hier gevolg aangegeven. Leuke presentjes bij de levering.

Pluspunten

Snelle goede service

Pluspunten

Ben al 25 jaar klant zijn heel klantvriendelijk en hebben een geweldige service en kennis van alle producten en breed en diep assortiment

Als er een annulering van een bestelling tijdens de betaling wordt geannuleerd en daarna opnieuw besteld met kortingscode omdat dit de eerste keer niet lukte kan ik dit niet telefonisch of via mail laten verwijderen hiervoor moet ik naar de winkel toe de tweede bestelling werd op de tijd van de eerste geannuleerde bestelling geplakt

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Pluspunten

Zoals altijd goed en snel

Pluspunten

Pluspunten

snel en precies wat ik wilde

afmetingen van het product zijn niet duidelijk op de site maar waren gelukkig wel de gene die ik wilde

Pluspunten

Ik bestel al jaren mijn hondenvoer bij Petfooddiscount. Wordt altijd keurig geleverd en goed verpakt. Is ook de goedkoopste. Ze doen altijd een snoepje in de doos voor mijn hond. Super leuk, ze ruikt dat het pakketje voor haar is :)

Pluspunten

Mooi en uitgebreid assortiment, snelle levering, sparen voor korting, en altijd een leuke verrassing bij je bestelling!

Pluspunten

Door een fout van de pakketdienst liep onze levering vertraging op. Dit is door het bedrijf erg netjes opgelost! Ook de prijs van de producten is erg goed. Wij gaan er zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Prima verpakt, prima prijs, prima kortingscode, prima bezorgd. Vooral mijn hond ik het eten lekker, ik iets minder.

Niks, prima zo.

Oude Karselaan 15