Goed product, nette prijs

Mijn bestelling is snel en netjes verpakt geleverd. En de prijs voor het product is aantrekkelijk in vergelijking met die van andere leveranciers. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen

Betrouwbaar

Als je belt zijn. Ze vriendelijk en helpen ze ,als je een bestelling hebt geplaatst is het er de volgende dag

Goed produkt

Ik bestel altijd het zelfde produkt (Primeval Gelatinaat voor paard) bij deze webshop. Altijd het goedkoopste, goede service en snelle levering.

Top bederijf TOPPIE

Topservice

Goed en breed assortiment, mooie aanbiedingen; betrouwbare levering

Goede service zoals altijd

Altijd voorraad goede levering

Snel bezorgd en keurig verpakt.

Directe levertijd prima kwaliteit en bijzonder goed advies

Prima levering

Paar keer al besteld, elke keer alles op tijd ontvangen en goed verpakt

Alles correct verlopen.

Spullen snel geleverd edoch met enige vertraging door toedoen van Post.nl die daar een abonnement op heeft is de ervaring.

Top bedrijf

Concurreerde prijzen en snelle levering

Alles volgens beschrijving website

Snel en secuur

Al jaren kopen wij via de website of fysiek in de winkel. De website is zeer toegankelijk, makkelijk bestellen vooral als je al een bestelling in het verleden hebt geplaatst. Ruime keuze en mooie en duurzame merken hondenvoer. In de winkel krijg je uitstekend advies en is er ruim de tijd voor je vragen. Al met al een hele fijne winkel en online verkoop.

Altijd correct geleverd

Zeer betrouwbare winkel/webwinkel .

Koop hier al jaren m’n spulletjes voor de honden . Ga zo door .

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Gewoon prima ! Ook leuk met nieuwe snoepjes!

Supersnel bestellen en supersnel geleverd

De website is volledig en eenvoudig. De levering van de bestelling is correct en snel.

Prompte aflevering

Twee grote zakken hondenvoer besteld. Ze kwamen keurig op de afgesproken dag en tijd. En de prijs is concurrerend.

Snel

Snel, makkelijk besteld en bezorgd. Leuke is dat ze altijd iets extra meesturen in de verpakking.

Goede prijzen en hondenvoer snel in huis!

Perfect !

Goede kwaliteit/prijsverhouding ! Snelle verzending

Altijd goed

Al jaren bestel ik hier, is altijd prima!

Snelle levering van brokken die niet elke dierenwinkel heeft.

Ik zocht een andere winkel die deze geperste brok verkochten ivm geen voorraad in eigen woonplaats en hier zijn ze altijd op voorraad en binnen 2 dagen geleverd.

hartstikke goed

Zeer snelle levering van mijn bestelling. De prijs was uitstekend. Kortom bij dit bedrijf ga ik vaker bestellen.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen